0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vidio te danas u dubravi kod lidla,lijepo alfa izgleda uživo
meni se kolica sviđaju...ima dosta zgodnih rijesenja po unutrasnjosti, nije sređivana po nekom standardu...unutrasnjost mi se sviđa, pogotovo krov volan bi i ja maka al to su sitnice...vanka je isto odlicna, mozda gewinde i neke druge felge ako su ti dosadile ove
Odlicno svjetlucka unutra btw dao si mi dobru ideju za ove crvene trake, tako bi mogao i sebi samo u zeleno hm
Uploaded with ImageShack.usto su napravljene od plexija 10 mm debljine a ispod toga su ledicetako da se ne vide ledice dok nema svijetla
daj mi reci kolko posla ima sa stavljanjem displeja u sredisnju konzolu (ovaj izmedju ventilacije i satova) i kolko dodje to govno cc-a imam u glavi neku shemu da si tak nest spojim za muziku i da se moze eventualno ispisivat na njemu tlak ulja, temp ulja, tlak turba, egt... cisto da izbjednem silne satove po autu jer nevolim to.
Pa mogo bi si to srediti, idem kod elektricara i neka mi on sve montira koliko si platio ledice i di?
Uploaded with ImageShack.uspokusaji izvlacenja alfe iz snijega
Ja da znam da ce mi snijeg padati i jos toliko : pokrio bi ga sa ceradom cijelog
Kud si sa snjegom, nema ga nigdje. : Izvoziš u saudijsku arabiju. :hehe:
...gdje ti je Alfa : : :hehe:tek sam sada pregledao temu super je auto - izvana odličan, unutra još bolji (... ali volan :grinning-smiley-044:...)sviđa mi se središnja konzola sa 2DIN uređajem ja o tome razmišljam već jako dugo, ali nikako da se uhvatim posla