0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prodavat će se i u Pevecu 100% a vjerojatno će ga biti kod nekadašnjih ladinih dilera
Dobro je, dizajnerski studio vodi čovjek koji je napravio Fiat Stilo, sve će to skupa propasti sa stilom
U južnoj Americi im ide odlično. U Brazilu su tržišni lideri.
Dođe mi da kliknem na "Prijaviti moderatoru "
Neki dan vozio električnu Hyundai Konu, auto 21 stoljeća, ovi se spremaju proizvoditi nešto novo na bazi ovjesa Bravo ili Linea, ako je i za Brazil brate debelo je prastaro
Sorry ali kupci SUVova 99 posto sigurno pate od ovjesa, možes misliti. To im je glavna preokupacija....Boli njih kurac za ovjes, njima je bitno da ih selo vidi I da su su fensi u trendu, i da imaju što veći ekran koji ne koristi ničemu i da im se susjedi dive i koji je stalno mastan i LED svijetla koja su isto u ovim najosnovnijim verzijama za kurac kad padne kiša ili bude magla.Pa vidi ovu tragediju sa BMW1, novi ima FWD. Zapravo i nije bitno, i tako 95 kupaca 1ce nije ni znalo da je RWD, njima je bilo bitno da su kupili BENVE!
Tom logikom vođeni mogli bi kupcima suv-ova staviti motore s fergazerima, boli ih neka stvar za tehnologiju
Baš mi dobro izgleda!Pa neka ima i plastiku od recikliranih gajbi pive. Bitno je da nije C&A Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
Osim što mi se ne sviđa izgled, mislim da Fiat nema što tražiti u ovom SUV segmentu. Ali također mislim da kasne s nekim SUVom ala Hundai Kona. Simpatičan, taman velik za grad, obitelj povremena putovanja, cjenovno povoljan. Edit: mislim na EU tržište
Kako misliš kasne?Pa ima 500X u dvije varijante City i Off road sa fwd i 4x4.Nije Kona ništa veća a nisam siguran jel postoji AWD. Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
500x je odavno zastario.
Meni taj 500 u svakom izdanju izgleda ok. Osim možda kao 500L.Ne znam što je to na njemu zastarjelo osim što nema el. ili hibrid varijantu kao npr. Kona.Ima svu tehniku asistencije i provjerene motore uz dodatke novih motora (vrijeme će pokazati kakvi su)Redizajn modela je kao uostalom u cijeloj gami neprimjetan. Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
Pod zastario u biti mislim da je tržište zasićeno serijom 500.Traži se novi, moderniji dizajn. Od Fiata se očekuje bar 15% niža cijena od npr. VW uz vrhunsku kvalitetu malih motora.
Pa i nisi daleko od istine. Da imaju fergazer koji vozi na dizel, i da im netko makar i lažno obeća da troši 5 litara, 85 posto današnjih kupaca SUVova bi kupili takav auto.O kakvoj tehnologi ti pričaš, šta je na današnjim SUVovima? Kakvu to oni naprednu tehnologiju imaju, 95 posto njih koji nisu hibridi ili električni?