0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Zato što je 8l realan podatak. Taj podatak i tvornica daje (7,8l). Pričamo o čistoj gradskoj vožnji, a ne kombinirano kao ti. Kombinirano, tvornički podatak 5,8l (147jtd 8V).
Evo primjetio sam interesantan podatak: Idem u Plano kod Trogira prazan i utovarim 200 kg tereta, a potrošnja je skoro ista (ne mogu primjetiti razliku). Nadmorska visina starta i cilja je ista i cesta je skoro ravničarska. Ovo je testirano više puta, pa je isključena mogućnost greške. Da se radi o uzbrdicama i nizbrdicama ili gradu razlika bi bila vidljiva.
prešla na zimulje i sa 17-tica na 16-tice, pa se u skladu s tim i potrošnja smanjila pa je sada 7,8
isto kod mene (jtd 150ks). Na zimskih 16' potrošnja od 7,5 do 8l a na letnih 18' do 9l.
ti, Mrle i ja - eto dokaz da ta alfa mora toliko trošiti
Pa auto ima 150ks i kad je barem malo pogaziš kad tad (ja je često ganjam, normalno kad se zagrije ). Inače neznam kako je to kod vas ali po slovenskih forumih svi lažu oko trošnje :hehe:
Ovo mi je već fascinantno, ova tema je dostigla 43 stranice! :hehe:
Moja lipo ide ... i pije .... ma samo neka ide ,lako za potrošnju, to je jeftinije od djelova
moja 147 jtdm(150 konja) po kompu 8,7 litara...mislio sam da će bit manja....stigla mi je prije manje od tjedan dana....nema čak ni zimske gume, al su zato 17-ice felge
hmm...možda mi i popije više zato što 1. put vozim dizlaša. dosad je bio 146 1.4TS...aj recite na kolko rpm-a je najekonomičnije šaltat brzine, a da nije auta...
Da bi se diesel vozio relativno brzo i ekonomično, valjda ga držat u području največeg okretnog momenta, što bi značilo od 1800 do 2500 - 3000 o/min ovisno o prilici. To područje rada je i najbolje za sam motor. (Image removed from quote.)Visoki okretaji povlače za sobom visoku potošnju, ali ne i nužno brzu vožnju koja se ne bi mogla postiči 'u brzini više', a pogotovo ne kod diesela.Višegodišnji prosjek potrošnje moje 147ice sa 16v jtd-om je nekih 6.5lA varirala je od minimalnih 4 do max 8.