0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma može bilo što samo ne dizlel :ma danas malo nešto radili...3 tjedna sam u komi...boleština neka...ševio na hladnom a u mojim godina to baš nije preporučljivo....odamh sve strada, bubrezi, mjehur, :sp se sporo gibaju....ali....krenuli smo....distribucija složena, motor faziran....sutra će ako sve bude u redu bit kablovi, gume, gumice, spajanja svakavih čudesa....
ti si svog doslovce ZAPALIO... mog pusti na miru : : :moj će upaliti kad bude spreman i kad ne bude više trebalo raditi na njemu duuuuugo, duuuugo vrmena
a joj....dok ti te spuzvice poljepis po autu....ja spalim jos 2-3 garniture klipova...
Meni samo još nije jasno što će tebi toliki konji u tvojim godinama... : :
kriza srednjih godina :
samo da jadan ne dobije pod stare dane alergiju na latex jer ce nateknuti svugdje osim di treba... sad mi je malo i sumnjiva ta prica oko gripe
"Dragom Jakovu na motornom brodu ZAGORENI pod filipinsko-turskom zastavom, mirno more i sigurno plovidbu želimo mu njegova sestra i ja"mada....kad malo bolje razmisilim...a odakle ti toliko puno toga znaš o latexu?...još pomorac....i okružen muškima na brodu......... : iskustvo?
da si ti u mojoj krizi...sam bi sebe zvao Vi
"Dragom Jakovu na motornom brodu ZAGORENI pod filipinsko-turskom zastavom, mirno more i sigurno plovidbu želimo mu njegova sestra i ja"
stvarno malo se radilo
e da al je zato opet promjenio pol bordo pa se tu stiglo samo to :
to nemoreš ni ti al u onom drugom obliku :
ja neznam ca se tu ceka,...trpaj to gore fiuman,on ce ga celog slozit vani....
mada....kad malo bolje razmisilim...a odakle ti toliko puno toga znaš o latexu?...
Nemoj da svima kažem koliko latex rukavica mjesečno ti prodam. : : :
i to još u bojama pa neke puderfrei pa vo no : : : :