0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
radilo se radilo...zadnji most je gore...vilice...glaFčine...morao sam samo proširiti podloške s 10 na 12, a sad se već mrakić spušta...sutra pritezanje svega i kotači gore, zadnji kraj dole....i guramo je u korner na kaFu
vi ste stvarno makli, ja nisan uspija zalipit oznake na čađu sve ove dane od zime (garaža zauzeta ) a vi po auta sastavili, jeli van se lipija alat za ruke od mraza brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ma pederluk....(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)ako vrijeme sutra bude kao i danas.....možda bude montiran kokpit.....
ove će bit šteta vozit kad bude gotova
E ovako nešto bih volio napraviti na svojoj. Sve lijepo rastaviti, posložiti, izolirati, napuniti spužvama i sastaviti. Samo mi fali vremena, mjesta, zamjenski auto i najviše znanja :hehe:Svaka čast za temeljitost
krivo...svi kažu bit' će šteta za voziti....ja kažem....bit' će gušt za voziti misliš da je imam znanja?...jel ti znaš kako je meni?...budim se znojan sanjajući kako se nešto slaže na autu.... :naučio sam jednu stvar...ako nešto radiš prvi puta....imaš mob, imaš fotoaparat....slikaj
kako dobra fotka...
ove felge nevaljaju ništa, pošaljite ih meni da ih rastopin - 7kn/kg
vidi se Učka kroz rupe na felgama :morat ćemo to nekako popunit
: pur pjena : : reklame :
uajme Stanko pa prva stvar VAU...pa to ima kotace....druga stvar zasto niste izvadile palete ispod pa bi auto mozda i malo legnuo