0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pa sta si radio da se to desilo il da bolje ne pitam nadam se da cure nisu bile u autu, ako jesu da se nisu prepale
ma ti si lud ko kupus ja na tvom mjestu ni nebi krpala tu rupu samo gaaaas
jadna sta sve mora prozivljavat...kad otpilis krov ces stavit i one dve kocke da vise oko retrovizora : ajmeeee nadam se da nema kake flekse u blizini :craza sjecas se dok je bilo nahrani svinje i nis ne diraj prasina se kupila na ovoj temi...nikad nis
da nisi ti ovo mislio napisati kod alfamana u temi? : ili ne pratiš temu baš...pozorno :ajd' prevedi ovo majke ti :nismo bili u nikakvom uredu u birou
ma nije...kako bi kolega Joke rekao: To je živo i samo gleda kako da te zajebe :čim sam počeo pričati u "njezinom" prisustvu da ću je prodati...odmah pizdarije....sad ću joj tepti da ću napraviti cabrio od nje :hm...cabrio...viš' ideje....Sanjineeeeee di si?
što ti uradi crni sine! što je bilo?nije feler nego slučajnost...evo ja sad idem po djelove i arbajt...za 3 sata sam na kotačićima....štopajte vrijeme...sad! :wz
....donatorski mjenjač ne dobar....sutra ide na preslagivanje....gasite štoperice :