0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
jucer kupljen novi maf senzor po broju original bosch 950kn s popustom sad puno manje trosi auto a bolje ide
hehe treba jos zadnji kraj u pod ali to cu kad stavim gume 205 45 16 jer ove sad bi strugale full da jos spustim zadnji kraj
daj ne budi lud,koji ti je,to se ne radi nikako centrala je sweet pain...moze biti da ti je map senzor u centrali otisao pa ti zato radi nemirno...upalis auto i otpojis cjevcicu i vidis dali ima razlike...ako nema dođi kod mene da ti zalemimo novi
koliko para bi dosla ta centrala moja alfica sutra najvjerovatnije ide kod novog vlasnika pa sam u potrazi za 145-com
cekam do sutra da vidim sta kaze cura dolazi sa frendom da pregledaju moju alfu i onda je kupuje ako je sve ok a sve je ok daj da ne trazim sad po temi nemam vremena koji je motor unutra i jel ima klimu da mi se zena ladi :hehe:
cujemo se onda jos,kad vidim sutra oce bit sta od prodaje.
eto nabavio sam cijelu 146-icu za dijelove pa sam zamjenio centralu i sad alfa radi super sad i da crkne sta imam rezervne dijelove
e a jedna crna van je ostala kod mene : :
da bice da je ostalo ulje na pumpi al vidim da si i ti probaval crash test na Zenderima :
pa ko ti dao te ćelave gume za po stazi