0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
onda uzmes 1.5 distance pa vidi
e te su ljepo sjele, da bar bis imao ovakve a i 17 bi sjele
Ultrice samo upikni sa ET 35 ili 38, i nemoraš stavljati distance, ili stavi distance od 15mm i imaj i dalje ove Juniorke Ja imam 15mm distance i ne struže mi nigdje sa felgama a imaju isti offset kao i Juniorke ako se nevaram, ET 49,5
na ove opruge mislim da nema sanse 17
:rolll: a zasto ne? mozda tanji profil od 45 : ili cak i 40
ja iman distance od 1.7 mm i taman izgleda lipo sa ovin juniorkama i ne struze nigdi i ta mira je taman pola cola odnosno onoliko kolko je junior felga uza...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)evo kako to izgleda kod mene
http://www.alfisti.hr/forum/index.php/topic,35906.0/topicseen.htmlEvo hebenih felgica za tebe silvije, crno crvena kombinacija je uvjek super na 145
nisu lose stivi a nisu ni skupe ali mene su ocarale oz ultra ili superlegera kad budem mjenjao felge samo njih cu trazit
Ovakve 16ice češ uvjek uspjet prodat a i da pustiš cijenu za 500kn sljedeće sezone opet će bit full jeftino i netko će ih upecat, neznam da sam na tvom mjestu nebi se dugo premišljal
sva sreca da nije 12 mj i snijeg pada :hehe:
ahhh....ultre i superice biš ti još k tomu dodaj gume......ravnih 6000 kunića krznatih!
meni tvoja Alfa je dobra kakva je sada, samo sredi te distance i bila bi super!
jednog dana ce bit para za ultre ako ne prodam alficu
malo za promjenu bi sjele ultre
ej jel može jedna izreka??"Bolje Ultre na poster, nego ku*** u toster!!" : :
silvije, ma cija je ona smijesna cetvorka? : kako ruzno stoji tvoja Alfa s onim das auto, das auto samo kvari slike! :hehe:
to je od frenda das auto :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: