:ok:hvala,hvala...e ovak:mašina 1,9 jtdm, maranello, 17 '' felge, 120 konjića koji stvarno nose...ne znam stvarno jel to omjer težine auta i ange ovog motora il ne znam što..al ovaj motor je fenomenalan...prije sam vozio benza...i misllio sam si i sad kupit...al me zenska u salonu obradila za dizla...u biti mislim da im je tad bila takva strategija da guraju dizele, jer je nafta bila bila skoro 10 kn...pa su se moguće vise kupovali benzinci..ugl..oduševljenje i ništa više...
od opreme u biti ima sve osim bc-a..i to mi malo ždere..ono, znam da nije sad potrebna stvar za imat, al mogli su to upakirat...a sve ostalo na mjestu...
e sad za spuštanje...ne znam da li mi je to pametno....priznajem, izgledom def. bi dobio...al s obzirom na naše ceste..i 90% gradske vožnje...mislim da ću si ostavit ovak...
jel zna netko koliko bi koštalo uopće to spuštanje....inače troši od 7,2 do 7,5 l...zadovoljan...i ne štedim ga...
e a što se tiče golfova..u 2008, god. na području rh registirirano je cca isto alfi 147 koliko i 2007..2006 je znatno manje bilo al ove zadnje dvije godine plus minus 40-50 vozila...tak d im se ne bi trebao vidno povećat broj na cestama...al i ako je, samo neka...inače auto kupljen u ac...sve pohvale...