Pazi ove muljaže
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.9-jtdm-16v-dpf-oglas-915486 .
Prijatelj poslao upit i evo što mu je odgovorio:
Zdravo,
Auto je u savršenom stanju unutar i izvan as well. Nikada uključeni u bilo nesreća, bez ogrebotina i držati garaža.
Sam kupio auto iz Hrvatska, jer sam tamo radila do prije 2 tjedna u bolnici i morao sam se vratiti kući u England, London.
To je vrlo teško za mene da voziti auto s volanom na lijevoj strani u Velikoj Britaniji, pa sam prisiljen prodati.
Auto je registriran na Hrvatska, ima sve radove pisane na hrvatskom jeziku.
Auto ima volan na lijevoj strani. To dogoditi se s jasnim naslov, zakon o prodaji potpisali meni, kao i svu dokumentaciju (uključujući i izvorni tipke i priručnici) moraju biti evidentirane pod njegovim imenom.
Ako don `t imati mogućnost da pokupi ga onda ću rado organizirati i otpremu ću podržati sve utovar troškove.
Ja mogu dogovoriti isporuku na svoju zemlju, a vi ćete imati 10 dana da ga pregledati prije nego što ću primiti plaćanje, te na taj način oba od nas neće imati uvjerenje da trebamo.
Osjet slobodan to elektronička pošta mene ako imate bilo kakvih pitanja uopće.
Dr. Mayer Angelo
Hello,
The car is in perfect condition inside and outside as well. Never involved in any accidents, no scratches and keep garage.
I bought the car from Croatia because I worked there until 2 weeks ago in a hospital and I had to get back home in England,London .
It is very difficult for me to drive the car with the steering wheel to the left in the United Kingdom, so I'm forced to sell it.
The car is registered in Croatia, has all the papers written in croatian.
The car has the steering wheel on the left side. It comes with a clear title, bill of sale signed by me as well as all documents (including the original manuals and keys) must be recorded under his name.
If you don`t have the possibility to pick up it then I will be glad to arrange a shipping and I will support all shipping cost.
I can arrange the delivery to your country and you will have 10 days to inspect it before I will receive the payment and in this way both of us will have the assurance that we need.
Feel free to email me if you have any questions at all.
Dr. Mayer Angelo
Pisalo je u novinama o tome, ista shema prevare samo za razne aute.P.S.
Tip u England ima tipkovnicu sa čćžšđ