24-04-2026, 19:17:28

Autor Tema: Laži i muljaže u oglasima  (Posjeta: 33385 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline srele

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • GTV 2.0TS
    • Zagreb
Odg: Laži i muljaže u oglasima
« Odgovori #30 u: 15-12-2008, 12:20:48 »
ovo je super tema..ja vec duze pratim iste oglase i iskreno vec mi pun gnjurac svega..i kontam pa jel moguce da su sve do i jednog muljatori...ma nek preprodaju pa i to je posten rad..al nemoj mi lagat i muljat...mrzim kad me neko drzi za vecu budalu nego jesam...cega se sve nagledah..a kad ja to skuzim onda je stvarno banana..e sad mene zanima bas za gtv mi se cini da je nenormalno tesko nac dobru ili bar solidnu...jer kad skuzis dve tri lazi u sve pocnes sumnjat..a taj auto ako kupis zbananiran naceso si se svraba i ni ti dosta para nikad :sad: ...i aj kako tome doskocit
:ok: Potpisujem, od riječi do riječi... preprodaj, zemi postotak, ali nemoj mi muljati i lagati.

Offline Stanko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV6 2.5; Berlina 1750; 156 1.9 16v jtdm
    • balkon s pogledom na Kvarnerski zaljev RI
« Odgovori #31 u: 15-12-2008, 12:22:25 »
evo svijetli primjer pisanja prometne dozvole po kojoj moja alfa još nije ni registrirana

dok got raznorazne stranice za auto oglase budu imale opciju da je naslon između siceva dodatna oprema dotle će ekipa pisati sve i svašta kao dodatnu opremu i izmišljati protočne bojlere...a BTW...."el.paket" je što? božićno drve od naprijed koje svijetli?...sva sreća da im dodatna oprema nije onaj pas ispod stražnjeg stakla što čudnovato mrda glavom  :smijeh....ono...dodatna oprema: samomrdajući dalmatinac ili hund na stražnjem sicu  :smijeh...ili onaj "čupavo-dlakvi" čuning iz 70-ih kad je Dragan Nikolić bio nacionalna klasa u istoimenom filmu s figuarom  :smijeh   (za one koji ne znaju...figuar je ime od milja za popularnog fiću iliti zastavu 7/850)
SPASIMO ZEMLJU!...to je jedino mjesto u svemiru gdje ima čokolade...

ijuric

• Gost
« Odgovori #32 u: 15-12-2008, 12:24:27 »
 :craz koji si ti muljator..a ko bi reko doimljes se fin momak  :hehe: pa kako je ovo moguce  :?: jel te ikad zaustavila murija i vidila ovo  :hehe:

Offline Stanko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV6 2.5; Berlina 1750; 156 1.9 16v jtdm
    • balkon s pogledom na Kvarnerski zaljev RI
« Odgovori #33 u: 15-12-2008, 12:31:07 »
ti još uvijek misliš da oni znaju baš svi čitati?  :smijeh

šala...bio sam rekao jednom cajcu za to, a on kaže...slušaj...ako ti se da zajebavati po šalterima onda to ispravi...ako ne...boli te....a boli me  :smijeh

ali nije to ništa...bilo ja na Tv...tipu dali zabranu upravljanja vozilom 6 mjeseci i ženska mu na mupu lupila zabranu u vozačku do 2030-e  :smijeh
SPASIMO ZEMLJU!...to je jedino mjesto u svemiru gdje ima čokolade...

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #34 u: 15-12-2008, 12:34:26 »
pa šta nije ju on pisao šta ga briga  :smijeh :smijeh :smijeh

Ima slučaj gdje su na tehnički pregled slučajno bila dva fiat tipa i igrom slučaja dobiju njih dvojica prometne od drugog tipa naravno sa različitim bojama vozila ........
i zaustavi drot jednoga i pogleda prometnu kad ono bijela boja a on vozi bordo .... :o000:
čitav cirkus pa su morali tražiti oravog vlasnika prometne dozvole.... :smijeh
ima svega i svačega na kraju krajeva i oni su ljudi mogu pogriješiti  :da:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #35 u: 15-12-2008, 12:37:46 »
mojem fiatu bravo u knjižici vozila piše Bravo, a u prometnoj Brava........i tako već osmu godinu  :craz  :)
otkrili smo to tek ove godine pri registraciji i zaključili neka ostane i dalje dok se ne popune sve rubrike za produženje (biti će slijedeće godine)  :mahm
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline alfa60

• Pripravnik
  • **
  • 156sw 2,4jtdm
    • sesvete
« Odgovori #36 u: 15-12-2008, 12:51:42 »
sve te gluposti koje pišu u prometnoj izgledaju simpatično, ali u slučaju prometne nezgode nisam previše siguran da se oni iz osiguranja nebi na osnovu toga pokušali izvući na foru da to nije taj auto i sl
frend je kupio vw boru 1,9 tdi i u knjižici mu piše 40 kw i čovjek ne bi vjeroval da to nitko ne kuži prilikom produženja police osiguranja tak da ima smiješnu cifru za platit

Offline Dalibor-L

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 145 2.0TS Quadrifoglio Verde
    • Sisak
« Odgovori #37 u: 15-12-2008, 12:53:00 »
Kad sam kupio Tipa od frenda, ženska mi u MUP-u kod prijenosa upisala krivi broj šasije. I tak sam se ja fino vozio do rege, a tad problem. Gospodine vama nije isparavan broj šasije, a ja pobijelio. Pa nije valjda da me frend sjebo. Sreća pa su izmislili Knjižicu vozila u kojoj je bio ispravan broj šasije. Svejedno mi ga nije htio registrirat, morali smo popunjavat neki obrazac o neispravnosti, pa je on to ovjerio pa u MUP na ovjeru pa preinka prometne pa onda tek na regu. Sto čuda.
Od tada tri put gledam brojeve šasije, nek su oni ispravni pa makar je i mulda mijenjana.
…senza cuore saremmo solo macchine…
http://www.alfisti.hr/forum/index.php/topic,9175.0.html

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #38 u: 15-12-2008, 16:22:53 »
Najgore mi je kad netko iz udaljenoga mjesta hvali auto (kao nov i slični epiteti), onda zaprašiš par stotina kilometara, kad tamo kanta samo takva. Jednom sam ja za sebe i još dvaput sa prijateljima išao tako gledati auto, kad ga vidiš još izdaleda samo se okreneš i nazad.

ijuric

• Gost
« Odgovori #39 u: 15-12-2008, 16:26:36 »
 :hehe: ti si iskusan..bilo je slucajeva unatoc utvrdjenom vizualnom stanju da je krama da se ode na probnu voznju (ima dosta tome nije bilo ni mobitela tad)...i tip veli da ce on u dvoristu cekat...i odose par km i auto crkne i onda par km guranac nazad  :hehe: al to je dobra taktika izmorili se pa nisu imali snage nabit tipa  :smijeh ..ajme a ovo za teh je stvarno koma...vid ovo sta amon prica meni ni palo na pamet da ikad idem provjerit broj sasije jel ispravno upisan :redf: bome ocu ovih dana  :)

Offline Viktor

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #40 u: 15-12-2008, 16:37:30 »
bilo je slucajeva unatoc utvrdjenom vizualnom stanju da je krama da se ode na probnu voznju

Nema od toga ništa, ako je otrcan izvana, otrcana unutrašnjost, dalje ne treba ni gledati. Znači da je vlasnik nemarna osoba pa ni mehanika ne bude u puno boljem stanju.
Nakon pustih godina pregleda automobila (uglavnom za druge) zaključim da ako auto izgleda kao nov onda takav i jest, ne treba ništa gledati samo kratku probnu vožnju i to je to. Svoju 156 SW sam kupio za 5 minuta, samo 1 km probne vožnje. Ništa nisam provjeravao iako imam opremu za testiranje motora.

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #41 u: 15-12-2008, 16:40:10 »
Ne nužno, Putno je zmazan izvana i iznutra ali je mehanika u top stanju. Sve redovito servisirano.
Kockasti auto, najbolji auto.

ijuric

• Gost
« Odgovori #42 u: 15-12-2008, 16:44:49 »
 :batin :batin joj nije tema al moram priznat da se gotovo u potpunosti slazem s viktorom (iako ima iznimki koje potvdjuju pravilo, isuse nisi jedini..imam i fotodokumentirano za neke ali to ima za ucjenu  :hehe:)...auto ako je izvana blatan me ne smeta toliko, ma cak ni ono zguljeno po branicima bla bla, al kad je unutra svinjac spovracam se...pa tu moram svoje dupe posjest to mi ni fino nikako  :ne2: ...a najbolje mi je kad na navlakama vidim cudnovate mrlje a prodaje neki rasni pastuh i onda se pitam ako sjednem hocu li ostati noseca  :smijeh  :puke:

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #43 u: 15-12-2008, 16:47:12 »
:smijeh
Jasno da je većina katastrofa, ali ima puno onih izvana ko nov ispod haube rusvaj.

Offline Viktor

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #44 u: 15-12-2008, 16:47:56 »
Ne nužno, Putno je zmazan izvana i iznutra ali je mehanika u top stanju. Sve redovito servisirano.

Iznimka potvrđuje pravilo.

P.S.
Imao sam poprilično godina kada sam shvatio ovu poslovicu

Offline Viktor

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #45 u: 15-12-2008, 16:55:16 »
Jasno da je većina katastrofa, ali ima puno onih izvana ko nov ispod haube rusvaj.

Nema puno takvih  :ne: , a recimo da kupiš takvoga i u najgorem slučaju mu treba generalka na motoru. Napraviš generalku i imaš  :ok: auto. A onome otrcanome treba kompletno lakiranje, kompletna promjena unutrašnjosti i tko zna što sve od mehanike treba promijeniti i takva kupovina je u pravilu neisplativa osim za siću za rezervne dijelove.

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #46 u: 15-12-2008, 17:45:09 »
Nekad su bili popularni oglasi tipa: "full oprema osim klime i kože"  :craz
A ustvari osnovni paket

Online Delta S4

• Sa stažom
    • Rijeka
« Odgovori #47 u: 15-12-2008, 20:17:56 »
Nekad su bili popularni oglasi tipa: "full oprema osim klime i kože"  :craz
A ustvari osnovni paket

A tu je i uvijek popularna fraza "nije uvoz"...nego je valjda napravljena u nekoj od mnogih Alfinih tvornica u RH   :craz
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it.

ijuric

• Gost
« Odgovori #48 u: 15-12-2008, 20:20:43 »
ja sam nailazila na one uvoz iz njemacke od prvog vlasnika, il iz italije od prvog vlasnika, koji je bil zagrizeni alfista...a on je sad drugi...tu sprehu vise ni cure ne prodaju..dragi samo dva su bila prije tebe..jedna ljubav jedan u prolazu i ti si onaj pravi  :smijeh

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #49 u: 15-12-2008, 20:30:17 »
ja sam nailazila na one uvoz iz njemacke od prvog vlasnika, il iz italije od prvog vlasnika, koji je bil zagrizeni alfista...a on je sad drugi...tu sprehu vise ni cure ne prodaju..dragi samo dva su bila prije tebe..jedna ljubav jedan u prolazu i ti si onaj pravi  :smijeh

samo dvoje, prvi je bila ona ekipa o kojij sam ti pricala a drugi je bilaona ekipa koaj mi mase tamo prek ceste :smijeh

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #50 u: 15-12-2008, 20:32:51 »
Ja dosta čitam oglasnik u Auto klubu i neznam dali su to štamparske greške ili ljudi fakat takve stvari pišu... Evo nekoliko; Alfa 156 1,6 80 ks... 156 1,9 JTD 1998. 150 ks... 156 1,9 JTD 130 ks... Spider 2,0 110 ks... :?: :?:

Offline Ery

• Starosjedioc
  • 166 2.5 V6
    • Banjaluka, BiH
    • Seljak
« Odgovori #51 u: 15-12-2008, 20:35:28 »
haha... sjajna tema...
Trazeci 33jku za druga Pavla, nasli smo i 1.8 Boxera, 2.0 Boxera u 33jci..  :az:
33jku djetelinu, 33jku V6 sa 4 bregaste i 16V... :wz :wz
Pa sam ja nalazio 75ice boxere, Turbo TSove bez turbine (limited Turbo Sport) :rolll:
alfu 75 1.9TDI redno5 cilindara sa 5 glava i blokadom centralnog diferencijala  :smijeh
alfu 155 P4-pilot for moušn edišn sa prednjom vučom 1.7 TS boxer i ko zna koliko još nebuloza....
ali to nisu muljanja, nego seljakluk i nepoznavanje materije...
A što se GTVjki tiče, u bosni ih je jedno 3-4 tako da se možda 2 prodaju i to uredno, ali ove stare alfe su gola voda  :batin
Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je crna kao
gavran i kašlje.

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #52 u: 15-12-2008, 20:38:50 »
haha... sjajna tema...
Trazeci 33jku za druga Pavla, nasli smo i 1.8 Boxera, 2.0 Boxera u 33jci..  :az:
33jku djetelinu, 33jku V6 sa 4 bregaste i 16V... :wz :wz
Pa sam ja nalazio 75ice boxere, Turbo TSove bez turbine (limited Turbo Sport) :rolll:
alfu 75 1.9TDI redno5 cilindara sa 5 glava i blokadom centralnog diferencijala  :smijeh
alfu 155 P4-pilot for moušn edišn sa prednjom vučom 1.7 TS boxer i ko zna koliko još nebuloza....
ali to nisu muljanja, nego seljakluk i nepoznavanje materije...
A što se GTVjki tiče, u bosni ih je jedno 3-4 tako da se možda 2 prodaju i to uredno, ali ove stare alfe su gola voda  :batin

:funny:

ijuric

• Gost
« Odgovori #53 u: 15-12-2008, 21:59:44 »
joj eri nasmija me..vjerujem da kod vas toga ima jos sto put vise..samo ti nas izvjesti tu s nekim socnim  :smijeh

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #54 u: 15-12-2008, 22:21:45 »
....zovem lika i frajer nakon 15 minuta prizna da je auto uvoz iz Njemačke, ali da je vlasnik jedan i jedini i to '47 godište. Pitam ja: imate rodni list? Tišina s druge strane...

Offline Shoei

• Ovisnik o alfistima
  • 156 GTA
    • Velika Gorica
« Odgovori #55 u: 15-12-2008, 22:23:03 »
....zovem lika i frajer nakon 15 minuta prizna da je auto uvoz iz Njemačke, ali da je vlasnik jedan i jedini i to '47 godište. Pitam ja: imate rodni list? Tišina s druge strane...

to za ovu 3.0 V6 :?:
With my attitude, I could be by myself and still enjoy company...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #56 u: 15-12-2008, 22:23:32 »
 :smijeh treba rezervirat jednu subotu samo za zvanje takvih bisera  :hehe:

@Mafia kaj još imaš gtv  :?:craz
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

ijuric

• Gost
« Odgovori #57 u: 15-12-2008, 22:25:02 »

je to je taj iz njemacke 3.0...prica je ista...mozda je istina :craz ..slusaj mafija maznes mi ju ispred nosa nismo vise frendovi  :craz

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #58 u: 15-12-2008, 22:26:09 »
:smijeh treba rezervirat jednu subotu samo za zvanje takvih bisera  :hehe:

@Mafia kaj još imaš gtv  :?:craz

....ak u roku od tjedan dana ne smislim kaj bum kupil, uzet ću ju natrag...ionak nismo prijenos napravili, rekel sam liku da se ne žuri, da mu možda vratim lovu i još 200eura...

ima jedan 911 '75 u jako dobrom stanju kaj me češka...nije neka lova...

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #59 u: 15-12-2008, 22:27:03 »
je to je taj iz njemacke 3.0...prica je ista...mozda je istina :craz ..slusaj mafija maznes mi ju ispred nosa nismo vise frendovi  :craz

...samo ju kupuj, meni nije u igri...ak bu GTV, il bum uzel svoju natrag i platil glupost 200 eura ili bum ufural GTV 3.2 V6...