0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
radim do 21... jbg... drugi put..
uno ja mislila stvarno ce slavko doc pa da dodjem a ono nis :rolll: ako me mama pusti morda dojden i ja
pa dođi poslije posla...ionako cemo tada tek pocet narucivati...a od towera do Bare si za 15 min..
pa tebe bi bilo senzacija vidjeti
Otkad je USKOK poceo ove akcije čišćenja,Mrle vise ni cut ni vidjet...tek sad pocinjem povezivat tko je Ivi nabavljao one muzejske slike :hehe: :hehe:
kako si me raskrinko ma u guzvi san moran rasadit ove makedonske paprike iz amfora i vratit ih u depo a sve zbog ive uno neman broj od brune al iman od bruna i vozi alfu crnu svecanu za razliku od brune i nije mu racun blokiran :hehe: a ti ionako vise volis decke a bas bin i mogla
Petak 20h pizzeria Barelink : http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=4949,kada kliknete na link pokazat ce vam se i detaljnija ruta kako doci do njih ako kome ne pase vrijeme i dan javite i molim vas da se upisete da izbjegnemo zapetljajeedit: rezervirano 10 mjesta zasada..ajmo novi fiumani....ne grizemo...oke mozda Stanko kad je iznimno gladan lista:1. Stanko2. Milan3. a.m.4. Fiuman5. alfista1476. Colin7. slavko sajinovic 8.bobi9.10.11.
ok, ok shvatio sam....oro ti dodi u subotu, fiuman u nedjelju, a ti stanko cekaj drugi vikend....mrle posalji broj od bruna na pp...
ona ce nam rekvizite donesti
ekipa ja otpadam, ako stignem dodem kasnije na cugu....