0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
onda se vjerovatno vidimo veceras ako mi ne uleti neki komad, hmmm daaaaa, vidimo se veceras. nego ajde se vi dogovorite za vrijeme da oped ne budem nadobudan i dodem tocno pa cekam....
Samo vi papajte . Vele i Željac su prešli u sportaše, danas su na nogometu a žene će navijati
Što gledaju nogomet
Bit će to zanimljivo iskustvo. Javi u minutama koliko je tko izdržao. Lako Željku, Nemec mu je blizu :hehe:
e ako sad ne budes slikala ...cekamo slike..makar u slucajne susrete..a mos i u temu nogomet
I neki dan su igrali i mogu ti reći da sam jako ponosna na njih , s obzirom na godine, trbuščiće ... a igrali su sa dosta mlađom ekipom. Mogao bi im se i ti pridružiti
:hehe: Nije parket,nego umjetna trava.
meet je bio odličan, a teeek klooopaaaaa ... Čevap je hehe genijalan :hehe:(Image removed from quote.)
Šta mu bi, kud prije?
daj ljudi koja je fora sa tim salicama, treba mi par komada, sad imam neku sa peugotom 205 grupa b, i sestra me sprda svako jutro....inace je bilo mrak sinoc, ne nije bilo mrak vani nego je bilo 'mrak' @imc1 mislim da sam te vidio popodne, isao si prema pomorskom na gore, lijepo auto...
pa mogao si pitati...za te šalice...što ja znam što tebi treba...ja imao punu kutiju u autu sinoć :
nije točno...nisu bile tuđe...sve od alfa kluba :