0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prijedlog:ne smjećam se baš da ima mjesta tamo na benziskoj...no, nije li bolje podužiti pored benziske 200 metara dalje pa onaj novi veliki centar GRAĐA?....ima oooooooogroman parking i kafić ima dosta mjesta
dda
evo serfo mi je javio da ne moze sutra doci...
ovo malo talijanskog sta mi ostalo od skole uz mukotrpne napore ipak me dovelo do poante balcanicusa vulgarisa ...ko zna dal uno razumi talijanski, ako da bit ce da je naucil od klijenata iako su mu u zadnje vrijeme svajcarci nahrupili pitaj ga malo ...ekipica bas mi drago diklic i milo hrnic da smo se susreli u ovako velikom broju...jos ne vjerujem da su marin i branka dosli iz italije samo na meet ludi totalno pozdrav i prvi put nadoslim clanovima mladenu, stanku, mili ralici i alfa manijaku ....a super mi fora kako je tip na parkingu pital inge da mu da pristupnicu :hehe: ....bas je bilo fora, veselo i u velikom broju...pozdrav adrianu i veletu (vele brzo ozdravi ) koji su bili sprijeceni, igoru na daleko, mami i tati i svoj blizoj i daljnjoj rodbini
a slabo mi ide taj spanjolski
nema veze glavno da jos veza na patologiji sljaka
o slikice su vec tukako sam ispao boze dragi ljepe slikice ljepe
kazu da ljiepi ljudi nisu fotogenicni...to se ja tjesim kad se gledam svaki put evo ja potvrdjujem da si uzivo puuuuno vise najs :hehe:
a dobro kad ti tako kazes onda je to istina nemoj samo zaboravit za majcu :hehe: :hehe:
sta ce sad ljudi mislit da smo dresove razmjenjivali :hehe: necu ne brini...jesam stara al pijem antisklerin jos uvijek dejstvuje :hehe:
što kako si ispao?...bolje nego ja...ja kao da sam se sad pukao u žilu inge....di je slika moje alfe ispod božićnog drvca?
Ja se mozgao- oću doć/neću i na kraju nisam...
inge....di je slika moje alfe ispod božićnog drvca?