0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
..ja bi rekla amel zadnji dva put bili sirovi ne idem vise nekad bili odlicni..ex zaposlenik fadile ...serfo vidim da ne placu jedino konobarice za tobom hihi ...evo samo da vas pocastim od danas sam dobila cvarak rjeka dobila jos jednog moderatora :hehe: za sve kritike i zalbe obratiti se na pp upravi zivili
sva si vražja :wz
tko će koga nego svoj svoga, spamera mislim :hehe: :hehe: :hehe:
Obama predsjednik, Mrle moderator što dalje
Mladić u Haagu ( sudeći po svemu kako se ovo prvo smatralo nemogućim )
...evo samo da vas pocastim od danas sam dobila cvarak rjeka dobila jos jednog moderatora :hehe: za sve kritike i zalbe obratiti se na pp upravi zivili
Gorivo ispod 4 kn, piva bez poreza,...
Uno inbox ti je pun
:hehe: to namjerno vec dva dana samo da mu je ne saljem :hehe: @isus druga opomena :hehe:
ti ima da veceras platis cevape sad si funkcioner
..ja bi rekla amel
:hehe: :hehe: pa funkcioneri nikad ne placaju zive od mukte :hehe: ..aj dobro cu ako ne zaboravin takujin :hehe: isus se pokopo s ovim do kraja
E zato ja uvijek kažem "jače pečene za van"... Amil...je, je... a ja rekao Ćamil... :hehe:
gost: amile jel ima ajvara?!amil: oš luka?!
vidim ja izgubila se tema. ajmo petak 20:30 Zona na kantridi. cevapi i pivo :bat tko moze,tko hoce i tko ima dobre volje neka dode. obavezno ponjeti novcanik
da malo podignem
tropa
kad bi si ja dao truda citati sve po redu onda bi vjerojatno na vrijeme skuzio da se veceras pilo u zoni, ali ja sam lijen i neodgovoran i nisam imao pojma a bio sam full blizu