Pokušat ću ukratko
tko je to razjebao fiume i okolicu? sad kad si vec napisala daj nabroji imena 
Svi znamo da je sve počelo sa slikom roštilja koja je još jednom priznajem bila off topic. Ako smatraš da je to razlog tvog gore pitanja, jer drugog nevidim onda ja osobno stavljam svoje ime. I samo da te podsjetim na jedan post koji je izbrisan a to isto si i danas ponovio " ja nemam što pričati sa nekim tko mi može biti tata" - mislim da je tu sve jasno.
NIKO OD NAS NE POHAĐA VAŠE NESLUŽBENE MEETOVE, IZ JEDNOG RAZLOGA...JER NISMO BILI POZVANI. A NAŠE NESLUŽBENE MEETOVE POHAĐA REDOVITO KAO I SVI MI I NA KOJE SU SVI POZVANI!!!

Moram se

:
Od kad fiume i okolica postoji a to je 30.10.2006. tada mi nismo bili na forumu ali dečki su uredno stavljali liste i tako se nastavilo i sve je bilo

dok nekima nije zasmetala slika sa roštilja , pa mi samo reci koliko si puta bio na tim susretima. A što se tiče vaših i naših neslužbenih susreta to
ne postoji.
evo ja se šalim na račun slučajnih susreta..i šalit ću se dok god bude ta tema postojala..i ne zato sto provociram vas,nego iz čistog razloga što mi je sam naziv te teme presmiješan
ako vam ja nisam drag,nemojte citati moje postove,imate ignore listu i slobodno me stavite u nju,dapace meni ce biti drago 
Tema je otvorena za sve Riječke Alfiste da se ne rade off topici na Fiume i okolica, a ne radi separacije jer to nije nikome - nadam se - cilj i ne vidim razlog zašto bi se tome smijao. Možda i nisi nekome drag to neznam ali to nije razlog da se ne nalazimo svi zajedno kao nekad, barem na pola sata. I upravo zato da se više ne prepucavamo preko foruma koji za to nije mjesto, i da riješimo sve nesporazume lijepo molim
sve Riječke Alfiste da se nađemo u nedjelju 09.11.2008. u 15 sati na Kantridi na parkiralištu 3. Maja kod ulaza u autopraonu.@Uno - tvoj prijedlog naravno i dalje stoji jer svatko može otvarati liste za susrete