0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a red je da i sebe stavim, ali naravno u zenskom drustvu (Image removed from quote.) (Image removed from quote.) mrle ili ti ijuric
Ima u tutindeam
danas sam čuo priče o ovim fotkama! pozdrav ekipi...ijuric, serfo, uno4sette i imc!
Alfaboxer me podsjeća na Muhamed Ali-a. Mrle na Ljupku Dimitrovski s otečenim nosom ( Ta tvoja barka mala što pušta na sve strane...)A ti Uno nisi fer. Uljepšao si se.Oro opet me ubijaš s avatarom.
A Anton mi sliči na sekretara CK SKJ
uno + za ovo! ,predobro je
Što mu daješ karme, plati mu čevape ko ja
jel netko spomenuo cevape
serfo casti...ako se sjeti zet takujin
serfo koja si ti sponzorusa majke ti :hehe: nego ja nes o alfama uvijek citam po netu i nabasah na ovu str...pa ko je zainteresiran za uclanjenje i malo druzenja moze tu na ovaj link Alfisti Rijeka | Riječki Alfa Portal
Da u Riejci se Alfe pojavljuju u zadnjih pola godine. Stvarno neotkrivena marka.Ja osnivan klub: Znam, hoću, al mi ne daju Ili vecera za pet. hr
KvD Klub varianta Draga
Po kućama bi bilo puno praktičnije
Sad kad Zagreb navali po kvartovima onda će biti svega......
Samo svako toliko treba upalit svjetlo
mi iz mraka volimo reci tko je upalio svjetlo mamu mu jarecu :hehe: a i u mraku su mi bolje sanse...pogledati krumpirovu zlaticu par postova iznad pa ce sve bit jasnije :hehe: ...nas vec je pun internet...ja sam za ono koliko alfi toliko foruma mislim da je tako najpostenije..tako sva ljepota jedino moje moze doc do izrazaja...ovako me zasjenjujete s tim sestacima :hehe: