0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Malo slikica
...tamo di sam ja naisla se ne slika ...mama mi rekla da ima previse mojih slika po netu i da pripazim pa je bila zabrana :hehe: a i nema niko sirokokutni objektiv pa ne bi stali u kadar...samo ja zauzmem pola a ostala masa nema di :hehe: ..
pa ti se samo kritiziraš nisi tako loša ajde šta ti fali
ma sta bi mi falilo ima i viska :hehe: :hehe: fali meni njega...jel ima ko da me njeguje :hehe: ...
Što sam izvukao. 14.5.2006 jedna Alfa je pokojna, jedna promjenila vlasnika, a jedna vlasnika i motor. Koliko znam.(Image removed from quote.)
dakle....abecednim redom (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)a.m.alfa andrej(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)boris boris_ri(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)dubre fiuman(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)hicki imc1(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)pio alfagrobnik(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)serfo v.i.k.(Image removed from quote.)zeljko
for whom the bell tolls munjeviti juricu
a naci cemo negdje i antonija a mozda i alfistice nadem a mene nema jer je kod mene bio fotic, pa me nitko nije slikao
Ovo je prejako. Imaš čvape
curke daj sta cu ti ja, gadan sam i bez tvog dotjerivanja
ajd ti lagano u garazu gledat onu salatu na bunkeru, cim te unic prikelji ja ti javim
...a ti ces znat kad je on mene prikeljil ...inace ako nisi znao dramaljce zovu salatari, jer su u davna vremena prodavali iskljucivo salatu na placi jer fine gospodje crikvenicanke se nisu bavile poljoprivredom :hehe: tako da je i emocionalno vazna :hehe: