10-05-2026, 08:16:43

Autor Tema: Fiume i okolica  (Posjeta: 916118 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Milan

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Fiume i okolica
« Odgovori #2730 u: 10-10-2008, 00:36:30 »
sala mala,nemojmo opet bespotrebne tenzije dizati...ocito vise nije kao sto je nekad bilo svi zajedno...ali boze moj tako to ide...ja cu se ovaj put ipak samo nasaliti,komentare cu do daljnjeg zadrzati :craz

Milan

• Gost
« Odgovori #2731 u: 10-10-2008, 00:39:01 »
naravno sutra dolazim gore sa od curine sestre deckom...onako zgodan taman za mrle :craz i par stvari u bunkeru  :craz /////ALPINE

ijuric

• Gost
« Odgovori #2732 u: 10-10-2008, 09:30:00 »
..sampanjac spreman a i adekvatnu mrakacu pronadjoh za vatreno krstenje  :song:  :hehe: i sta vidim ja da se mene ovdje oce podvoditi  :hehe: ...tako i treba misiti na starije :song: ...i kakve su ovo nocne aktivnosti  :sado: :sado: ...brzo  :cigara:  i konvoj za st  :craz ...ja ako ikako stignem cu doc veceras...ovisi kako ce mi se odvijat situacija..al ovo sto milan napiso je primamljivo tako da cu se starari  :craz

Serfo

• Gost
« Odgovori #2733 u: 10-10-2008, 10:08:56 »
Posto mi je pun kurac svega ovoga, sluzbeno objavljujem da vise necu sudjelovat u nikakvim okupljanjima na podrucju Rijeke :ok:

ijuric

• Gost
« Odgovori #2734 u: 10-10-2008, 10:13:18 »
Posto mi je pun kurac svega ovoga, sluzbeno objavljujem da vise necu sudjelovat u nikakvim okupljanjima na podrucju Rijeke :ok:

onda necu ni ja  :sad:

Serfo

• Gost
« Odgovori #2735 u: 10-10-2008, 10:18:57 »
ja osobno volim vidjeti kad se kolege alfisti nađu negdje bilo najavljeno ili ne, i nikad se nisam osjetila nepozvanom, bez obzira što nisam bila prisutna ili "pozvana". a isto tako vjerujem da i drugi članovi dijele moje mišljenje, jer svi smo mi ovdje u biti samo radi jedne stvari a to je (Image removed from quote.)

:mah:
To je tvoje misljenje. Opca kultura i pravila ponasanja u interesnim skupinama su sasvim nesto drugo. :ok:

ijuric

• Gost
« Odgovori #2736 u: 10-10-2008, 10:36:03 »
..ljudi moji ovo stvarno nema smisla...bil je susret u ck i ja sam se nekako nadala da je ovo ipak iza..medjutim pogresno...mislim da ne treba dizati tenzije bez veze...ocito postoje dva razlicita misljenja ali ukoliko jedan broj clanova smatra da ih nesto smeta i nije u redu i vec je bila rasprava oko toga nepotrebno je ponovno raditi isto...koliko sam razumjela bio je sve jedan veliki nesporazum i nitko nikog nije htio izostavljati ili slicno ali buduci da je dio clanova to tako protumacio i napisao, da se dogovorilo da se vise nece ponavljati jer to uopce nije bila namjera nego je glupo ispalo...mene osobno to ne pogadja, jer ipak nisam tu jako dugo..ali vidim da neke stare clanove da i opce nema razloga da se onda ne otvori druga tema i tamo lijepe fora slikice, a bez da nekome smeta...ovako se opet stvara neka prepirka...i stvarno bi bilo jako dobro sjesti i popricati uzivo a ne ovako tipkati..ponekad i kad se ne cuje ton onog koji pise moze biti krivo protumaceno i nesto u dobroj namjeri protumaceno kao napad i sl...bilo je predivno gledati slike sa vasih susreta kad sam se ulogirala tek i sigurna sam da ce opet biti tako...dogovor kucu gradi  :ok:
« Zadnja izmjena: 10-10-2008, 11:05:40 od ijuric »

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #2737 u: 10-10-2008, 11:28:05 »
..ljudi moji ovo stvarno nema smisla...bil je susret u ck i ja sam se nekako nadala da je ovo ipak iza..medjutim pogresno...mislim da ne treba dizati tenzije bez veze...ocito postoje dva razlicita misljenja ali ukoliko jedan broj clanova smatra da ih nesto smeta i nije u redu i vec je bila rasprava oko toga nepotrebno je ponovno raditi isto...koliko sam razumjela bio je sve jedan veliki nesporazum i nitko nikog nije htio izostavljati ili slicno ali buduci da je dio clanova to tako protumacio i napisao, da se dogovorilo da se vise nece ponavljati jer to uopce nije bila namjera nego je glupo ispalo...mene osobno to ne pogadja, jer ipak nisam tu jako dugo..ali vidim da neke stare clanove da i opce nema razloga da se onda ne otvori druga tema i tamo lijepe fora slikice, a bez da nekome smeta...ovako se opet stvara neka prepirka...i stvarno bi bilo jako dobro sjesti i popricati uzivo a ne ovako tipkati..ponekad i kad se ne cuje ton onog koji pise moze biti krivo protumaceno i nesto u dobroj namjeri protumaceno kao napad i sl...bilo je predivno gledati slike sa vasih susreta kad sam se ulogirala tek i sigurna sam da ce opet biti tako...dogovor kucu gradi  :ok:
Da nešto razjasnimo zbrku stvaraju ne određena grupa ljudi nego pojedinci i ti pojedinci bi trebali malo se prizemljit jer ispašta cijela grupa ljudi
zbog nekoga.Ali mislim da ćemo te stvari uskoro riješit po kratkom postupku pa će sve doć na svoje mjesto. :rolll:
S kim da se dogovorimo :?:
« Zadnja izmjena: 10-10-2008, 11:31:58 od ALFA-GROBNIK »

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #2738 u: 10-10-2008, 11:30:26 »
Mislim da si u potpunosti u pravu i svaka čast mislim da ću i ja napraviti istu stvar jer mi ne trebaju ovakva sr.nja  :ne2:

Offline Marin krk

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
    • KRK
« Odgovori #2739 u: 10-10-2008, 11:36:21 »
 :o000: oprostite nisam mislio na nikakvu provokaciju niti koga uvredit :redf:
sasvim slučajno je ispalo :da:

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #2740 u: 10-10-2008, 11:40:03 »
Ma ne trebaš se ispričavati pa nije to bio nikakav meet dvije slikice pa šta ima veze nikome to ne smeta. :ok:

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #2741 u: 10-10-2008, 11:43:41 »
Ma ne trebaš se ispričavati pa nije to bio nikakav meet dvije slikice pa šta ima veze nikome to ne smeta. :ok:
TNX, nisam uvijek u toku jer sam doma 2 puta na mjesec pa 2 dana tako da ne stignem sve polovit  :sad::mah: :alfisti:

Alfaboxer

• Gost
« Odgovori #2742 u: 10-10-2008, 12:54:53 »
Pozdrav svima! :craz,ja se u potpunosti slazem sa serfom jer ovo su totalne gluposti sto se desavaju ovdje!isto tako mislim da ova tema nije prikladan za stavljanje slika "meetova"koji nisu kao takvi najavljeni!molio bih bez komentara pojedinaca!!!

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #2743 u: 10-10-2008, 13:00:08 »
Pozdrav svima! :craz,ja se u potpunosti slazem sa serfom jer ovo su totalne gluposti sto se desavaju ovdje!isto tako mislim da ova tema nije prikladan za stavljanje slika "meetova"koji nisu kao takvi najavljeni!molio bih bez komentara pojedinaca!!!
Koji su za tebe to pojedinci :?:

Alfaboxer

• Gost
« Odgovori #2744 u: 10-10-2008, 13:00:58 »
oni koji se uvijek bune!!!! :blabla

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #2745 u: 10-10-2008, 13:09:16 »
oni koji se uvijek bune!!!! :blabla
Bune protiv čega nisi mi jasan  :?:

Alfaboxer

• Gost
« Odgovori #2746 u: 10-10-2008, 13:12:52 »
koda je bitno da sam tebi jasan :?:to uopce nije bitno ti optuzujes pojedince pa mogu valjda i ja!

uno4sette

• Gost
« Odgovori #2747 u: 10-10-2008, 13:13:38 »
Da nešto razjasnimo zbrku stvaraju ne određena grupa ljudi nego pojedinci i ti pojedinci bi trebali malo se prizemljit jer ispašta cijela grupa ljudi
zbog nekoga.Ali mislim da ćemo te stvari uskoro riješit po kratkom postupku pa će sve doć na svoje mjesto. :rolll:
S kim da se dogovorimo :?:

evo vidis ja mislim da je zbrku stvorila odredena grupa ljudi, a ne pojedinci i zbog toga ispasta cijela grupa ljudi.
iskreno s..e mi se od svega ovoga, jer pred ne tako davno smo se bas lijepo druzili i zabavljali  :da:

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #2748 u: 10-10-2008, 13:23:08 »
evo vidis ja mislim da je zbrku stvorila odredena grupa ljudi, a ne pojedinci i zbog toga ispasta cijela grupa ljudi.
iskreno s..e mi se od svega ovoga, jer pred ne tako davno smo se bas lijepo druzili i zabavljali  :da:
Družit ćemo se i dalje :da: :ok:

ALFA-GROBNIK

• Gost
« Odgovori #2749 u: 10-10-2008, 13:38:11 »
koda je bitno da sam tebi jasan :?:to uopce nije bitno ti optuzujes pojedince pa mogu valjda i ja!
Dobro je momak  :clap:

Alfaboxer

• Gost
« Odgovori #2750 u: 10-10-2008, 13:48:06 »
naravno da je dobro "momak"! :song:bas bezveze napinjes

Alfaboxer

• Gost
« Odgovori #2751 u: 10-10-2008, 13:52:17 »

Fiuman

• Gost
« Odgovori #2752 u: 10-10-2008, 16:01:46 »
:clap2:  :clap2:

Koji su za tebe to pojedinci :?:
a i mene zanima koji su to  :?:

Fiuman

• Gost
« Odgovori #2753 u: 10-10-2008, 16:05:16 »
:mah: nitko te nije za niš optužio niti te smatra odgovornim -ja san te zamolio  u temi i na  pp da makneš slike i tu je trebalo stat ali ... :ok:

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #2754 u: 10-10-2008, 16:32:06 »
:hello: :hello: :hello: :hello:
 :smijeh :smijeh :smijeh

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #2755 u: 10-10-2008, 16:53:36 »
Šalu na stranu, nije mi jasno šta ima klub ili forum alfista sa tim što su se neki našli na zajedničkom ručku jučer, prekjučer ili kad već.. Šta ja kad odem na ručak ili večeru kod bake trebam to stavit na forum, pa koga to zanima, kakve to veze sa forumom ima? :?: Isto tako neke ne zanima šta su drugi jeli koji dan a koji dan ne...
Ako piše susreti Fiume i okolica onda neka to budu susreti, a ne nekakva obiteljska druženja, roštilji, kave ili nešto slično.  Za to postoje drugi forumi a ne ovaj!!

Milan

• Gost
« Odgovori #2756 u: 10-10-2008, 18:40:13 »
dobro onda i jel dolazi tko veceras gore?da ja ne potrosim 20 l benze za bezeze :?:

Anton

• Gost
« Odgovori #2757 u: 10-10-2008, 18:55:06 »
ja sljakam cijelu noc....

ali ako dode sanjin doc cu i ja samo da mu pokazem kako moj stilo ide bolje od  QV

:craz :craz :craz

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #2758 u: 10-10-2008, 19:03:44 »
ja sljakam cijelu noc....

ali ako dode sanjin doc cu i ja samo da mu pokazem kako moj stilo ide bolje od  QV

:craz :craz :craz
...ide bolje od Fiata QV.
 :smijeh :smijeh

uno4sette

• Gost
« Odgovori #2759 u: 10-10-2008, 19:10:56 »
dobro onda i jel dolazi tko veceras gore?da ja ne potrosim 20 l benze za bezeze :?:

a sta da ja kazem koji cu potrositi 40  :craz :craz