0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma bilo je odlično... nego... šta sljedeće slavimo? srijedu? petak? subotu?... btw, subotu dolazi Ćiro
Ispravak netočnog navoda, Ćiro dolazi u četvrtak
E pa onda bi mogli u petak po dobrom starom običaju mali susret. Mjesto i vrijeme susreta predložite, pa da objavimo. Serfo nam odlazi u četvrtak i falit će nam, a nadam se da će nam se ostatak fiumana pridružiti.
imao bi ja jedan prijedlog možda Dom Permani? šta mislite o tome?
al ako gledam na sat..na fotkama..rekla bih da je prije toga poludio...dok je čekao pačalinke :hehe:
to je bila druga tura palačinki
Pozdrav svima, vidimo se za dva mjeseca :bat
Back to the topic Pozdravljamo Serfa i želimo mu sretan put, a ostatak riječana, ajmo...tko je za petak?mjesto lako dogovorimo, al da vidimo ima li zainteresiranih
Molba za riječku ekipu!Pronašao sam jedan interesantan auto u Rijeci pa ako bi netko bio toliko ljubazan da ode pogledati auto i eventualno neka slikica. Dobio sam slike auta, ali izdaleka.Nažalost nije riječ o Alfi, ali je auto meni jako interesantan. Auto se nalazi na Viškovu.Hvala i pozdrav!
Back to the topic Pozdravljamo Serfa i želimo mu sretan put, a ostatak riječana, ajmo...tko je za petak?mjesto lako dogovorimo, al da vidimo ima li zainteresiranih1. 145-Grobnik2. Ćiro3.