0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
odi zaobilaznicom prema zagrebu prije naplatnih kućica skini se desno onda opet desno pa ravno cca 300 metara sa lijeve strane ti je putnik nemreš fulat pusti ove grobničane samo te kure
Pa šta je ovo gdje je bakica, uno šta ti kemijaš? Fiuman i Iva vas se više i ne sjećamo kako izgledate ne mogu vjerovat da moji klinci više dolaze nego stara ekipa
Sjedimo u Putniku, na Grobniku, tu su: V.I.K Alfa, Ingeborg, 145-grobnik, Alfa-Grobnik i Marles + djecaFIUMANI GDJE STE?
To vi on-lajn !?Ako jeste: VELIKI POZDRAV OKUPLJENOM DRUŠTVU !
nema ih puno doduše jer nam se desila mala nezgoda malo smo preformatirali (greškom) memorijsku pa smo morali sve ponovo slikat :hehe:
bilo je za deset slike su fora samo nas košta taj kečap i majoneza
Da ispravim, nije "nam se desila" nego se desila ingeborg , a one lijepe slikice , ali barem sada imamo datum i sat Pozdrav iz Novog Vinodolskog, jedva sam dočekala da pogledam u forum, doma mi se komp pokvario i sad je na servisu a ja Vele vam
Koji dobri nokti i ja bi onakve
Susjeda svaka čast na slikama! Slike su super, hrana je bila još bolja, ne bi škodilo sad jedna ona čapalinka. Nemoj mi zaboraviti poslati one slike od prošlog puta.
imaju li zipane palačinke manje kalorija :
dovraga sad mi se apetit otvorio.
Alo ima koga :
Pa suseda šta je ovo alfisti izumiru ili što