Svaki put kad trebaju isplatiti neku štetu, uvijek nešto cigane, daju ti koliko oni misle da je dosta. Ja sam ti vrlo principjelan u životu (ćesto na svoju štetu), ali da dam svoju kunu nekome ko me zajebava kod isplate, Ne dam!
Prvo sam iskustvo imao sa njima '94. kad mi je 33-ku u Ljubuškom (BiH) zveknio pajdo sa merđom, krv sam ispišao dok sam štetu naplatio. Takve nebulozne priče, ucjene.... toliko daleko je išlo da me Grgić osobno nazvao na telefon.
Još dva puta kad sam imao sudar sa nekim iz tog koncerna, morao sam se zadovoljiti onim šta mi daju.
U Croatiji napraviš procjenu, popraviš auto i oni plate. To mi je važnije nego dobiti čestitku za rođendan.
cuo sam dosta prica o tome i njihovoj isplati stete al mogu samo rec da u zadnjih recimo 2 godine su se jako popravili sto se tice isplate stete bar ovdje kod nas u rijeci jer zbog njihove zajebancije sa isplatom su izgubili
stranaka i stranaka sto im naravno ne ide na ruku.
a croatija je jos dobra i bit ce sve dok ne postane privatno osiguranje kao i sva ostala osiguranja,oni su drazvna firma i boli ih dupe zato isplacuju dobro a sta ce bit jednog dana ako se croatija privatizira vidjet cemo :rolll:
dosta je samo da se pogleda koliko croatija ima djelatnika (vecinom mlade zgodne curice

) koje kafeinsu po cijeli dan i mjesecno imaju prometa mozda 3,4 police sto naprave na ljepe oci i dobru guzu al uredno dobivaju 3000,3500kn dok recimo u alianzu ako nemas mjesecno 30000,40000kn prometa odmah pedala,eh sta ti je drzavna firma.
koje osiguranje daje AO police bez ikakvog placanja? nitko osim croatije a zasto? zato sto ih boli kura* jer sve to ide drazvi na trosak.
u croatiji mozes platit policu sa isteklom erste karticom od tekuceg racuna pa di to ima :hehe: