0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
postoji far sa lećom za 147 imala ga jedna GTA crvena koja se prodavala nedavno mislim da je čak i netko s foruma ugrađiva leću u far od 145 -ice : :
nisam te bas razumio,ugrađivao je leću od fara od 145 u far od 147?
kolko mi se čini da je Mareo stavio takve farove, pitajte njega
koliko se sjećam mareo je jednom napisao dajedan far s lećom za 156 košta 5500 kn + pdv
o tome se i radi u 99% auta se da ugraditi leća ali kako več napisoh to i košta
Ili gdje? Nije problem coravom susjedu maznut pepeljarke ali kaj s time.Ajmo neki brojevi, adrese, imena............Bilo kaj osim slika.
Treba ti neki far sa lecama, raskopaš leće i pripasavaj
Radi se o faru za alfu 147,....koliko sam vidio i kopao nepostoji far sa lećom za 147-icu,moje pitanje glasi postoji li mogućnost ugradnje leće u taj far???
...to sam ja mislio napraviti sebi (samo za kratko svijetlo), jer imam doma leche (na nosachu), ali neznam od chega iskemijati kromirani okvir leche, jer ovako bi ruzhno izgledalo... :rolll:
147 model 2001. ima serijski far s lećom koji je dolazio uz xenone (nadoplata naravno) 147 FL još nisam vidio da ima far s lećama, iako bi bila sa serijski ugrađenim xenon svijetlima.
Mislio sam ici do trsta na otpad po farove od 145 ili 146 sa lećama i pripasat na svoje,samo iskreno ja to nebi radio,sto posto bi nes puko a i neznam to raditi,ko bi meni to napravio????
To da ti netko radi....nema tih para za koje bi se zajebavao......meni se ne da niti sebi to slagati, a znao bi to napraviti
Ajde mi malo onako opisi korake,otkri mi tajnu...kako, gdje, sta????