0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Samo felge fale i to je to
17'' bi joj bole pasale
lijepa boja... fora ti je tablica...
pa ka bum sako leto ovjesa mejal kak ti svojom????
vozil bi alfu koja se uopće ne kvari,ha?
prikladan dodatni pretinac za skrivanje sitnih poklona (Image removed from quote.)
Pazi samo da ti kod kočenja to nebi završilo na glavi
Šiber : Malo je 156-ica sa šiberom. Kaj nemaš klimu ili...
i klima je nazočna, otpočetka me sa onim svojim automatskim paljenjem,e onda je bilo pa sam joj spuknul termometar van i sad dela samo dak ja to
kai si napravil pa to mozes iskljuciti bez imalo problema nemogu sad naci link na kojem je to objasnjeno,ali mogu ti pokazati jen dan uz
to ti je balkan sistem,kaj neide šrajfcigerom,ide čekićem....ako ne,onda samo macola pomaže : : : :
jeeeee,de si bil pred 10meseci,probal sam po ovom linku Fun starts @ 3000! ali nije funkcioniralo pa sam onak napravila sad pred par dana sam naišel na temu di se raspravlja o tome da po ovom linku gore neide nego treba nekak drugač brnutinejde milom ide silom : : :
pa nesi pital
kak je maf?još je isto ili je počel jače gušiti?imaš sportski filter zraka ili obični?
većinom,to promijeni i bez brige si,ovak ti je i potrošnja viša,ak se puno voziš za mjesec dana si si pokril maf kroz nižu potrošnju.dok imaš sportski filter onda to malo češće strada - bar je meni tak bilo
ovisno o raspoloženju .zakaj