0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
I ja cu doci na kavu.
Hoće li doći Mićo i supruga na ovaj susret? Mi se nešto mislimo da vam banemo, al' ne tako rano... možda oko 11 h... jel' ima netko Mićin broj moba?
Da, pa neki će bančiti do ranih jutarnjih sati Treba to pomaknuti na neki kasniji termin
nikola pošto će nas biti dosta predlazem kod bajla na petričima,imamo veliki parking ,i unutra mista,a i on će nam rezervirati mista ako triba ...a i bilo bi lipo kod medicinske zajednicka slika pa tamo
Sutra broj pp-om.Mico je obavijesten i mislim da ce doci.Kava inace traje do 14:00 kad ekipa uglavnom ide na rucak ali sve opcije su otvorene.Samo naletite.
Ma sve O.K. Pala je ideja da nas 5-6 doleti do vas na susret, pa bi onda bilo bzze da dođemo u 11 - 11.30, a vi u podne idete ća. Obzirom da ste do 14.00, eto nas (osim ako ne bude potop).
Kolko vas ima bice nam mala Barka!
Nedjelja 03.01.2010. u 10:00 sati prva novogodisnja nedjeljna kava u Zadru u Barke na djigi.Svi su pozvani.Dolaze: 1.Nikola 2.Sprint 3.Dadi 4.pirc75 5.Rudi-zd 75 6.Evoluzione_ZD 7.Viranin 8.GTZadar 9.AlfaZD10.Mico i Jagoda12. Vele & Morty14. ORO i Marijeta15. Bare 16. Baza17. nezdr4v18. Željana19. Perza
Šta je Mirko, gledaš listu i odma ti fibra pada :hehe: