Mah.. vjerujte mi, nemreš dobiti ništa. Jedino kaj se prodaje kod nas je krama do 1500€. Eto, ja Rossitu prodajem aktivno više od dva mjeseca i cijelo vrijeme je u oglasniku, na njuškalu, auti.hr i automotozilli, 4kotača... i NITNO nije nazvao. Jako slična stvar i na sajmu.. tu i tamo netko naleti kaj ne gleda škodu ili astru, da uopće nekaj zna o autu.. onda lijepo pročaskamo, pogleda sve ispipa, upali i kaže kak je

autić i ode dalje jer se samo šetka sajmom... Katastrofa... cijena uopćenje u pitanju. Takav auto je prije godinu dana imao cijenu oko 7000€ sada uz cijenu od 5700€ nitko niti ne pita... Strašno. U nedjelju je pored bila crvena 147ica 1.6 iz 2001.g., izgleda super, vlasnica također

, kupljena kod nas, održavana kod Seb-a, cijena 5600 i nitko ozbiljan.. strašno!! (mislim da i kod nas nu oglasniku). Jedino kaj sam vidio da se prodalo je bio Audi 80 iz 92 za 1500€...
Za ovu iz 2002 će biti presretan kad dobije 8000€. Cijene su katastrof (ako prodaješ) a ako ti treba alfa, sada je vrijeme da se kupi za kikiriki.