0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I ja patim za boxerima (zvuk i odgovor na gas) prvi auto mi je citroen gs (zrakom hladjen boxer), a drugi alfa 33 16v (pa dalje samo alfe)Meni su ts-ovi cisto ok... sa odrzavanjem nema losih iskustva (varijator me ne smeta pogotovo ako je auto stara kanta s 200tkm). A ok su mi sa potrosnjom u odnosu na performanse... Sa v6 nazalost nemam iskustva ali svi ih hvale na veliko (osim potrosnje), meni je potrosnja bitan faktor jer radim cca 30tkm/god, pa je sa ts-om to cca 30000 kn/god (povecanje mi nikak ne pase)
meni ts trosi po ZG 13-14 , po vani 9, a po pričanjima V6 TB 14-15 laganica a vjerojatno 20 kad je klanjeza 2.5 V6 tvornica navodi potrošnju od 16.5 litara u gradu u što vjerujem
Ufff bas tuzno izgleda Dinina alfica.... Kolko tu sitnih djelova fali (nosaci svjetla, razne plastike i sl..)?? Gdje skupljas djelove Dino??
U potpuno istom režimu vožnje 145 1.6ts i gtv v6tb, znači vožene svaki dan jedna za drugom na istim relacijama (otvoreno) potrošnja za ts je bila 8,5 a gtv 10,5. Mislim da to neje neka velika razlika s obzirom na razliku u performansama.
V6 Turbo motor u gradskoj vožnji, a pod grad mislim na Zg, nemože trošit manje od 13-14 kaj god radioa na otvorenoj druga priča, može i ispod 10 ak se pazi
Citat: -164- - 12-01-2007, 12:34:48V6 Turbo motor u gradskoj vožnji, a pod grad mislim na Zg, nemože trošit manje od 13-14 kaj god radioa na otvorenoj druga priča, može i ispod 10 ak se pazi2.0 ts u 145 mi je trosio 12 - 13 po zg, a u gtv 13 - 14... (a max. potrose i 16l) a na otvorenoj cesti mi nikad ni jedan nije trosio ispod 10l ali ni preko 12l.... (ko vozi te aute u 5. 130km/h?? pa da tak malo trose)
pa dobro.. nije to sramota... tak bi u principu i trebalo.... al ja si nemrem pomoc.. jer si mislim koj k... se "mucim" s takvim autom (gepek potrosnja servisi) ak ne koristim tu i tamo njegove prednosti (upravljivost brzinu lezanje kocnice)jer sam tak mogao kupit neki diesel jednovolumen ili skodu octaviu (ko moj stari) pa vozit laganini 130 i ne brinut se kam cu sa stvarima i jel eticki stavit kuku (treba mi za izvlacenje camca) ili plin.... a i gust mi je nateravat alfu po ljepoj cesti (npr. lokalne ceste po istri), pogotovo kad sam sam u autu pa nemoram brinut kaj si suvozac misli...
To je P1 i vjerojatno ne ispod 7 somova. ovak fino zgleda, jos ak su kilometri pravi prava kupovina
(Image removed from quote.)prodaje se http://www.oglasnik.com.hr/hr/detail.php?siteid=1851
malo mi je cudan branik ispod tablice (usisi za zrak) na tom gtv-u sa 51 tkm...
Citat: g - 28-01-2007, 13:06:24malo mi je cudan branik ispod tablice (usisi za zrak) na tom gtv-u sa 51 tkm...sta ima tu cudno ??, vozim 166 tako da nevidim na sta mislis?
Citat: Dama 166 - 28-01-2007, 13:15:30Citat: g - 28-01-2007, 13:06:24malo mi je cudan branik ispod tablice (usisi za zrak) na tom gtv-u sa 51 tkm...mislim da je drugi braniksta ima tu cudno ??, vozim 166 tako da nevidim na sta mislis?resetka za usis mi se cini nekak pokrpana....
Citat: g - 28-01-2007, 13:06:24malo mi je cudan branik ispod tablice (usisi za zrak) na tom gtv-u sa 51 tkm...mislim da je drugi braniksta ima tu cudno ??, vozim 166 tako da nevidim na sta mislis?