0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Obratite pažnju na malu tablicu, i tako Boris fura Alficu, i ne samo lokalno po Delnicama.Evo ijurićka, tako trebamo za gt napravit i nosit ovu slikicu kao materijalni dokaz, kad nas murja zaustavi
eto sta nije to super...ali..raspitah se detaljno...htjedoh i buduci na motor micu malu jer mi se bljuje od tih tabli :hehe: i rekose mi da bolje da ju nemam nego tu malu jer ako se namjerim na krivog mogu cak i krivicno odgovarat jer je to cin krivotvorenja sluzbenog dokumenta morda ne kuze da old tajmeri moraju imat normalne :hehe: zagy za grni krov sam videla jednu gt u nekinm svabskim novinama bijela, crni krov..izgleda stravaaaa...ko zna kak bi bilo na tvojoj :hehe: ja necu meni su papucice u gepeku dosta cuninga :hehe: inace interijer je mrak
ajmo bit hrabri i napraaviti to
daj ti prvi...vi imate te krvi kriminalne vu zilama..sam nemoj zavrsit ko vinko pintaric
sad skontah da ti o krovu pricas a ja o tablicama necu ni krov daj ti :hehe:
Evo malo iz moje garaže
joj kak je prekrasna......
prekrasna a? bila bi jos prekrasnija kad bi je se ti docepo i ove licinke istjero iz drveta...pa sve u bianco!
glavno da nema izolirbanda ovo za licinke ima premaz i bezbojan ne treba bit bjanko :hehe:
kod starijif alfi mi se drvo svidja ali kod novih ne,,, ak jaj ces,,, cudna sam ja biljka,,
ma i nama isto, pa kaj se srdis mam, mi te malo zezamo jer te lolimo i tvoju fascinaciju beeeelim
a tek bijela s taaaaamno zelenim staklima........
...ima i sa plavim...super zgledi cija je reg ovo na ovoj zadnjoj crvenoj : felge su ful fora a i guma ima lipu saru
guma je Michelin XAS