perla bijela sa OZ felgama je GTA Novitec kompressor sa 348KS ali je u prilično lošem stanju i navodno je prodana
-164-
prodana je, loša prilično nije i od jučer nanovo registrirana....spasilo te ovo "navodno" i nemoj da mi pričaš protiv najbrže GTA u hrvata a i dalje

:
ne pričam ja protiv...samo sam napisao dojam preko slika i ono što sam čuo sa dvije strane koji su gledali/probali tu alfu tada (prije godinu dana)
znači izvana je auto barem preko slika zapušten sa par "krivih" dijelova (prednji farovi od obične 147, felge od obične 147 preuske sa krivim offsetom, zadnje lampe crne boje, falio je čep u prednjem brniku itd..) a i ovi koji su probali i pričali sa tadašnjim vlasnikom su rekli da auto nema ni blizu 348KS, da je neka mapa slabija stavljena i da ide kao i serijska GTA...
srećom, vizualni detalji se lako srede - farovi se rastave i pofarbaju sjenila u crno pa budu kao i originali, zadnje lampe pašu od svih 147 pa se stave crvene, felge se nađu kakve GTA original ili neke dobre 18" (imao je taj auto prije Ultraleggere 18" )
nekad je bila najbrža na Grobniku i to bez špere ! (1:47) i nadam se da će se uskoro vratiti na staze stare slave

sretno u slaganju i obnavljanju i čekamo slike i izvještaj u posebnoj temi

ako šta treba javi...imam još dijelova od Gt 3.2 a dosta toga je isto i na GTA :