Nema to veze sa 3.7,unutra je 3.0 v6....to je bivsa marinerova,sa body kitom autodelte koji je on radio samo sada jos ima Talijansku zastavu na krovu....iza pise autodelta 3.7 s time da su slova kupljena u nekom tuning ducanu i samo naljepljena...mislim da je vec davno i bila tema na forumu oko nje.... evo slike dok je jos bila kod marinena samo sta sad ima taj natpis iza i neznam da li su ostale ove felge drugo je sve isto a lik zna dosta cesto doci u Rijeku na Trsat sa djecom i zenom...
(Image removed from quote.)
Tako je, to sam i ja vec davno pisao.. Taj auto je stajao kod trga kralja tomislava (kod importanea) pokriven ceradom..
To je marinerova bivsa, a covjek sto je meni radio veliki servis mi je rekao da je ubacivao u nju 3.0 ili 3.2 (ne sjecam se tocno) al ni govora (barem ne tada prije niti dvije godine) o 3.7 a kamoli da je original..
E sad, ako je od toga Nene auto stajao tamo kod trga kralja tomislava, onda je to taj auto, i ni govora o autodelti.. A ako nije onda su dvije (u sto zbilja sumnjam)
I slazem se, slova su iza cuning ko iz molydona sto su se prodavala, al tocno identicna..