0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mogli bi u 17h ? da nije prerano zbog ručka a ni prekasno jer je ipak nedjelja...
ja sam isto za poslije Splita ili da stavimo uvijek 3. vikend u mjesecu ...inaće, radi se za ubuduće o konkretno ovoj lokaciji - Kelekova kod Getro Sesvete, ekipa iz VG-a može obilaznicom, silazi na Zagreb Istok pa Sesvete, Slavonskom ulicom se skrene prema Sesvetama pa desno od Getroa, i prva lijevo ... Ovi koji dolaze iz smjera Dubrave budu našli Getro valjda da ne pišem... osnosno Map .: Map of Croatia .: EuroAve (ukucati Kelekova) ... imamo na izbor pizzeriju "Stari Zagreb" ili roštilj u "Gladnim očima" ... cijene standarne (npr. jumbo pizza je 60-79kn) ali porcije vrlo obilne tako da uz alfističko dijeljenje je svakom prihvatljivo ... Parking veeeeliki
dobro je agy rekla u 17h bi bilo puuuno bolje, sve mi se čini da bu moja bila gotova do tad, možda začudo i branici budu gore pa se vidimo i da pojedemo tu pizzu iz "starog zagreba" za koju sam čuo da je odlična
ak i nebude dodjem ja po tebe
auto mi još nije gotov
ah... morat ću nešto smislit sutra...
obiđi koje parkiralište, sutra su rekli maglu u zagrebu :hehe: :hehe:
:hehe: :hehe: :hehe:ma sutra ujutro na putu do posla... oko 6:30... :hehe:
kreni ranije za svaki slučaj da ti se koji šeraf neda odšerafiti lako, pa da nebi na posao zakasnio :hehe:
dolazim s Puntom, alfa je u kazni do ponedjeljka. :hehe:
ja dolazim pješke...
prvo curu vozim u petrinju pa kad se vračam dodjem po tebe