0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobro je iako mi se čini da bolje paše kromirano s obzirom na špigle, kvake, felge...
Kako bi stajao srebrni krov? ... nekako mi ide od dolje prema gore, od felgi preko retrovizora, pa...(Image removed from quote.)
Kako bi stajao srebrni krov? ... nekako mi ide od dolje prema gore, od felgi preko retrovizora, pa...
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) :
Nekako mi je falio neki mali decentni dio sa karbonom na prednjem djelu da se zaokruži cjelina jer ga ima i sa strane i iza
...u živo izgleda bolje nego na slici kao i uvjek a kaj se tiče retrovizora kvaki i felgi opet na prednjem djelu imaju letvice od scudeta i rub oko maglenki a ostao je i kromirani rub oko znaka tako da i dalje ima detalja da se uklapa sve. Nekako mi je falio neki mali decentni dio sa karbonom na prednjem djelu da se zaokruži cjelina jer ga ima i sa strane i iza ,,,i ovako mi djeluje malo agresivnije. A ne znam to sam samo ja
...što je iza u karbonu?... :...inače, karboniziranje je zakon (kao roštilj )...
carbon na masci je odlicno sjeo,meni se svidja,ali chrom krov mi je na tvom autu visak
Lepi zaobiđi ovu ideju sa crom krovom ovak je to lijepo zaokružena cijelina
di si ovo iskopao,,još je imala stare oznake TI na bokovima. kad ti se već toliko sviđa prodam ti ga
Ja čak i imam utjehu ,ali mnogima se sigurno sviđa tako da ćeš je prodati brzo...... :rolll:Daj još nekome složi prednji lip da čovjek koji ga kupi ima potpuno zadovoljstvo
ove felge su naj alfine felge....a uživo još bolje izgledaju.... Lepi i 156 sp1 rosso -getejka je prošla još jedan beauty tretman pa bi mogli uskoro složit fotkanje i cugu
predobro