0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Istina,,,na slikama stvarno odskače od cjeline ali u živo je priča drugačija. Stvarno se fino se uklopilo ,,,a i nedaju mi se više farbat ti prokleti stupovi koji se stalno ljušte :hehe:...nove gume su mi na čeličnima. da sam znao da će biti ovakvo vrijeme nebi ih ni stavljao :rolll:
Kaj nisi imao zimske na 17" selespeed felgi?
Kad smo mi stavljali carbon na aute...... Ovi u AR tek sad počeli stavljat na nove modele,možda prate ovaj forum. Može carbon meet
Navrati koji dan u firmu ili ćemo na cugu skočiti negdje. Budemo i marea zvali...ćuning squad
Iza je super, al na vrata mi nekako ne paše...Da je auto sa petorim vratim onda bi to ljepše izgledao, recimo ko na Mareovoj 156-ici
je je ... blizzak iz 2003
Jesi probao nabaviti neku sjajnu foliju ili sl. pa da B stup izgleda kao na 147 od 2001-2003 dok je on još bio sjajan?(Image removed from quote.)To je to, vrh..
gotove djeteline veličine 3.5 cm za alfa corse znak (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
sam sam radio a treba ti samo pola kvadrata folije i hrpa živaca
To kad prodaješ da možeš zaraditi :hehe: :hehe:. Kao puno materijala ode par radnih sati
ode kad "imaš" živce kao ja
Hoćeš reći zdrav čovjek treba 10x10cm folije .
...daj šablonu...taman imam tolika dva komada doma...
daj pivu
...jel imaš kakvu online šablonu, da ju isprintam dok sam još na poslu?...vrijedi piva jedan dan, Mario (156 rosso) bu nam platio...