0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
odlican mi je taj ms-design body kit ali je skup u vrazju matrer,,oko +-1000€ plus lakiranje i montaza
nebi smio bit ms design!
Lester pragovi su mi naj, ali gamad ovdje puno trazi za njih. Treba ih dofurati iz it.
ostavi!
el moze netko to dofurat ovdje za 100€,,marin mozda : :ali mene trenutno zanima da ostavim Alfine cepove na felgama ili da ih maknem, hvala
od pocetka trazis da pogled na tvoj auto bude onak posebniji sto i cijelo vrijeme radis na prvi pogled se kaze : u ebote gle onu 147.... a ti sad oces cepove stavljat i ko zna sta ce ti jos past napamet znakice itd : btw ovaj ms kit nevalja .... nisi lud
krivo hocu da kad netko vidi auto kaze "gle 147icu kako dobro izgleda" a da odmah ne vidi o cemu se rad... nego da se izdvaja iz mase, tj. da bude posebnija, ali ne na taj nacin da ti na prvu loptu vidis "aha ima spojler do poda" , "ima kenwood naljke" i slicno ...znaci posebna, lijepa i decentna
ako opet procitas shvatit ces da si napisao slicno kao i ja malo drugaciji kontekst ... al isto smo mislili ... opet si nesto konzumirao uglavnom netrebaju ti cepovi sad opet ili kaj ti ja znam neke nalje ili te gro plastike mselj desing....
a kaj fali alfinim cepovima,,skini svoje pa stavi VW znak ionak sam te felge na passatima viđao
šta čekaš onda... :
danas sam odlucio da necu lip uzimat