0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ti bi mogao voziti GTA AM 3.7 bez beda :hehe:
Kakav V6, on bi V12 mogao bez beda vozit A nisam ni ja bolji....i ja vrtim manje od 7 milja godišnje
pa znaš da alfin Arese V6 troši kao prosječni V8 ili V12 :hehe:ja sam dosad radio 10-12 tkm ali sada imam službeni auto pa ću s alfom raditi možda 5000 ako ne i manje tako da bi mogao komotno skinuti plinaru ili ju prodati :hehe:
Danas sam isao platiti osiguranje za 147 jer mi rega izlazi 19.6. pa sam malo gledao koliko sam kilometara napravio Od prosle rege...ni 5tkm u godinu dana
...a da se ti rađe voziš tramvajom?...
a dobro napravim s drugim autima jos kilometara samo kaj 147 vozim najmanje. Ne znam kad Sam je zadnji put po kisi vozio BTW vidio Sam te jucer kod firme I na slavonskoj oko 16 sati. Vozio Sam dva auta iza tebe. Sigurno si me uocio u golfu 5 :hehe:
Oba u isto vrijeme ili
Počelo je počelo
kaj si u cugi? :hehe:
Vidim krenulo se sa drugim oprugama, pa bumo malo felgice, pa kočnice...
nemoguć si jebo me pas. :hehe:
...ma jok, ja!
Super je volan.Osjećaj je bolji kažeš,ali auto isto ide :icon_lol:
vrhunski je sjeo najbolji alfin volan..i dosta je deblji od običnog i još ima zadebljanjajel ti ista nijansa ove plastike na volanu gdje su tipke i treći krak sa nijansom na središnjoj konzoli?
tipke su sa mog volana koliko mi se čini nijansa je ista. Iskreno mislim da bi primjetio razliku da je ima kada sam montirao volan :
ako su tipke sa tvog onda su sigurno iste nijanse....kaj su tipke na ovom bile u lošijem stanju ili su bile onaj model za Connect NAV s 4 tipke na svakoj strani?
ja sam uzeo volan bez tipki Si ti u ZG?
ček bez tipki ali sa rupama za tipke?jučer sam stigo u Zg, čujemo se za