0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Joj Lepi, kaj voziš tu 147micu, prodaj i kupi si ono kaj si najviše želiš i kakav si u duši. Oslobodi se svih strahova
koji si ti lik :hehe: ...zato je seicento, kojeg obožavaš, pravi odraz muževnosti :
Da i to limited edition, Schumacher
Ja sam imao pernicu limited edition Schumacher
Stavio sam pletene lajtunge, ferodo racing 5.1 kočiono ulje i pofarbao čeljusti u crveno. Da sam znao da će ovako izgledati napravio bi to i prije
Jao, kaj ta krama još vozi, neznam, bilo bi bolje da si ofarbao kliješta u zlatno, felge u crno sa crvenim rubom, carbonsku foliju na krov i kromirane metlice brisaća. Ovak ti auto nit smrdi nit miriši.
Ovako je taman onako kako treba.......elegantnoZa te zlatne elemente i fliper look se već Reno pobrinuo.....dvojica bi bila previše
pobrinuo se za fliper look al i brzo odustao od toga nakon samo 2 mjeseca :hehe:
Direktore jesi mi namontirao gume, samo pazi, ako ih nisi montirao u bijelim rukavicama jao si ga tebi.
ak cu ti ih ja montirat nebudes ih u komadu dobio.
Danas sam isao platiti osiguranje za 147 jer mi rega izlazi 19.6. pa sam malo gledao koliko sam kilometara napravio Od prosle rege...ni 5tkm u godinu dana