0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to je u vrsima slikano?... jel još uvijek stoji kod njega ona 145 1.8 s kožnim sicevima... ?
sad sam skuzio, pa di ti je retrovizor desni? to je garant kupljeno u jugi.
:hehe: isuse nasmija me u ranijim godinama nije bilo potrebno ugradjivati i s desne strane jer nije bilo toliko kamikaza na cesti a zenske nisu puno vozile pa nije bio ni s parkiranjem problem ja se sjecam na reno 4 sam sama nasrafala neki od busa sa desne strane bila sam glavna njuska u selu sa dva retrovizora...ko je to imo eeeeee
Danasnja mladez tesko shvaca da je desni retrovizor sve do kraja 90-tih godina na vecini auta bio dodatna oprema koju si trebao posebno naruciti i nadoplatiti .
nepotreban trosak ma nemaju oni pojma...ja sam taj kamionski stavila radi parkiranja jer su me preklinjali susjedi
nepotreban trosak ma nemaju oni pojma...ja sam taj kamionski stavila radi parkiranja jer su me proklinjali susjedi
desni retrovizor je bio opcija samo za tržišta trulog kapitalizma u poštenom socijalizmu to je nepotrebno, predstavlja luksuz i protupriodno je naravi radničke klase i duhu samoupravnog socijalizma. :hehe: :hehe: :hehe: