0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa da ti budem iskren i moja crna je tak danas izgledala, a najgora je stvar bila kaj nisam mogo otključat bravicu a i kad sam to uspio sa ugrijanim ključem nisam mogo otvorit vrata koliko se sve smrzlo
i ne pomišljam na otvaranje vrata dok se sve samo od sebe ne odledi
jao super je sjela, ali nemožete se vi mladi alfisti strpiti do proljeća, moraju se i opruge i felgice nabaciti gore čim malo sunca virne iza oblaka :hehe: :hehe: @ spraco - neide tebe sav ovaj moj komentar, skužit će moj frend i kolega alfista o kome sam ovo napisao : :
Super su isplai farovi, e sad ti preostaje još da si kupiš dobru kremu ili neku tekućinu sa kojom češ vratit provbitan izgled ovih crnih dijelova prednjeg i stražnjeg branika i tada će stvarno biti picikato
Super su ispali farovi, e sad ti preostaje još da si kupiš dobru kremu ili neku tekućinu sa kojom češ vratit provbitan izgled ovih crnih dijelova prednjeg i stražnjeg branika i tada će stvarno biti picikato
hvala vam na pohvalama fiuman ako ti tako kažeš onda sigurno to puno znači. ipak si ti kralj 145 što se tiče te plastike, iskreno nisam ni razmišljao da je nekim kremama ili sprejevima premazujem jer većinom to drži par dana i opet sve po starom. isus ako kažeš da je taj sonax kunststoff dobar, potražit ću ga pa ću probati
odlicna mi je tvoja ,nije losa ni bratova lijepa boja ,ali previse tuning malo