0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Čisto bogohulje i sramota čak
Moj potpis sve govori
Zivis na staroj slavi,puno se toga prominilo od 1950 :hehe: :hehe: :hehe:
U ZG-u se slaze jedan sa masinom od Integre Type-R :hehe: :hehe: :hehe:
Za mene se ništa nije promjenilo jer Honde iz doba starih alfi ne postoje, ove današnje su konfekcija kao i svi ostali auti a u vrijeme dok su radili dobre aute čitaj Civic iz 90-e pa do negdje 96-e (iako su i njih radili od Pepsi cole i kvaliteta lima i konstrukcije šasije nema veze s mozgom) alfa je prosila kruh i mlijeko na tržištu na rubu bankrota...Današnje Honde kao i svi ostali auti samo broje dane do dana kad će raditi opozive kao i svemoćna Toyota neki dan :hehe: Honda još nije proizvela model koji bi je digao iz dna i postigao uspjeh u klasi kao što je Alfu digla 156 koja je smeće, kvari se, raspada, motori ne valjaju, ovjes se raspada i otpada s auta i tak dalje. Jedino što Hondi priznajem su dobri i izdržljivi motori, sve ostalo a ponajprije izgled je na razini Hyundai-a ali malo više košta od dotičnog pa je onda i malo kvalitetnije...uglavnom...
točno, poznam vlasnika, btw, nije mu jedini, ima ih više različitih godišta u originalnom stanju, a samo tog jednog prerađuje, ali totalno
našao sam na ćerinom mobitelu neke sličice, još od lita evo dvi(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)
i ti si presao na cadaru i to bez puhalice
Baš zakon tema, odu 3 sata na pregledavanje samo tak. Kad će kakve novosti.