čekaj neka počme video materijal vući vanka

nažalost, od videa imam svega 2-3 kratka snimka, na VHS, i pojma nemam kako bi ih digitalizirao
:hehe: cekaj ni jos ni na pola...sad mora iskemijat filmove iz doba kad mu polaroid nes steko pa ni mogo slikavat :hehe:
polaroid nisam koristio nikad, a fotografija je od dječačkih dana moja druga ljubav, počeo sam s ruskm fotoaparatom Zorki, pa preko jednostavnog Olympusa, dobrog Pentaxa do Leicaflexa s 3 objektiva (kojeg ne mogu prežaliti, prodao sam cijeli set u kriznom momentu), pa Canona AE1 s motorom i punom torbom objektiva...... i sadašnjih digitalaca, izvanredno dobrih radi potpune jednostavnosti i mogućnosti momentalnog prijenosa digitalne fotografije.
starih negativ filmova imam svakako više od 1000, jasno, nisu svi auto-tematike. već neko vrijeme ih prebacujem na CD-e, zamisao je napraviti cijeli elektronski album.
ove slike su s početka i sredine `80tih, negdje mora biti još s kraja `80 th, pa iz `90tih........ pa......
P.S. baš sam mislio upitati da li ima koji psihijatar na forumu, da pregleda ovo i postavi mi dijagnozu