A teme jebote

:hehe: :hehe:
Evo da ja nešto dodam. Svatko vozi svoj auto kako hoće. Ja se prema svakom autu ponašam na način da sam ja kupio njega a ne on mene. Dakle, ako sam pijan i tek sam upalio auto, vani zima, 5 celzija, prva i gas. E jebiga, ko da sam ja svjestan da je u blokadi. Al na svu sreću malo sam odrastao pa to više ne radim. Vozim polako, poštujem pravila i ograničenja. Na autoputu si dam malo oduška pa ko nekakva stara baba stisnem na ravnome. Vozim 200 ,15 minuta, počne me umarat jurcanje i onda opet polako.
Priče o vrhunskim motorima neću komentirat. Svaki motor je dobar dok ide i nema se namjeru raspadat svakih 50 tisuća.
A vječito naganjanje dizel benzin...mogu reć da nemam ništa protiv dizela, dapače, samo da je NOVI. Salon, ja prvi vlasnik, da ga uzmem iz izloga, poševim prodavačicu u njemu ako treba. NOVO, jedino tako i nikako više.
Ma Alfa u srcu Škoda Octavia karavan u garaži da mogu vozit razglas.

Skoro punim 34 godine, lagano mi se živo hebe što vozim. Samo da je pouzdano i da nema više od jednog kvara skupljeg od 1000 kn u 3 godine plus redovno održavanje i naravno da nije MITO :hehe:
Ajd živjeli