RoadRunner
Tvoj auto, radi s njim šio hoćeš, ali nemoj onda stavljat svoje filmiće, pa posli prodavat razvaljenu kantu uz rijeći: samo pravom alfistu, koji će je i dalje nastavit mazit i pazit. Pariš prevarant :rolll:
Iskreno ,33 koja ovo nemože ,nebi je niti pogledao ,a kamoli kupio... jer to je auto koji se tako vozi i tako ide ,hvala bogu navozao sam se i imao boxera vjerovatno koliko ih sada ima sve skupa na forumu ,počevši od Sudke ,Sprinta ,Arne i 33 nekoliko komada te sada 145tice ,NITI JEDNOG NISAM UBIO s ovakvom vožnjom niti mi se pokvario osim ove zadnje havarije na 33 motoru koju priznajem i pripisujem svom neznanju chipanja i teškoj nogi ,a Alfe koje sam prije vozio ,i dan danas se voze i idu i nisu završile pod presom ili u djelovima.
Ja na ovoj snimci iskreno nikakvo kidanje ne vidim ,niti ima škripe guma ,niti išta drugog što tvornica nije predvidila ,samo "dobra stara 33cina 2ga brzina" koja je nešto najjbolje što je Alfa po meni ikada napravila i treba u njoj guštat ,to što bi se vaši traktori raspali da se to makar i pokuša ,druga stvar i to s 33 ne brkajte ,a u 33ca koja može na 80kmh na sat ić iz treće u drugu ,to mi je znak da ima odličan mjenjač ,a ne nekakvo kidanje ili razvaljivanje jer je to najjnormalnija stvar koju ona MORA podnijet ako je ispravna ,pa nije od tijesta napravljena da to nemože....
I da... ,Alfa može otići samo pravom Alfisti koji slobodno nek je vozi ovako i neće mi biti žao ,jer je to takav auto koji to voli i pravljen je za to ,a znam da ukoliko je bude nastavio održavat ko ja do sada ,neće ga izdati....jer nije u pitanju "razvaljena kanta" kako si rekao ... da jeste, na njoj ne bi funkcioniralo sve kako funkcionira te ne bi išla kako ide......i sigurno ne bi bez krčanja šaltao kako sada šaltam ,takođe da je "razvaljena kanta" ,ne bi vidila vrhunska ulja ,diskove ,pločice ,gume ,novi motor ili šta već što joj je uvijek pruženo.... i bolje nek se na snimcima vidi što i kako se vozi jer nemam što tajiti ,nisam švercer koji igra "na finjaka" pa da samo "uvaljam kramu"...nalijem litru kokpit spreja u nju i 20tak borića da "miriši" na kilometar ,a pod haubom nema veze što ima 137 krepanih kobila ,te što krči iz prve u drugu jer "to je normalno" , i priče tipa "znaš ima ona klimu al je treba napuniti i ima abs al neradi ,treba senzor" i takve priče...,mogao sam još uzet i sirove gume i natiskati u selene ,ufff...i to bi bio posao...za uvaljat dušu dalo....kad je "razvaljena kanta" ,onda nek to i bude..., koji konj još mjenja selene ,puni i sredjuje klimu te mjenja motor prije prodaje ,iju ,još da i sjedala da se presvuku....to mora da je kakav idiot...da ne kažem RoadRunner...al sam "prevarant" svaka mi čast

Dobro je Uzzy rekao ,

forum je izgubio duha ,prije je bilo normalno da Bare zapali gume i ode doma bez mjenjača (Split 2008) ,ili da se Sekta izgušta na svoj način i spali koju gumu i nije nam bilo važno jer guma ima i mjenjača ima i dečki su pružili spektakl koji svi rado pamtimo i svi smo nekad to salutirali ,a danas , odjednom smo "finjaci" pa nam to smeta te okrećemo očima na to..... ccccccc... ,najbolje da svi lijepo kupimo MiTa-će i da se "gayam-o (da ne kažem pederišemo)" po gradu i visimo na cugicama u fensi-šmensi kafićima.... ,nažalost kako stvari idu ,ovo nas sve čeka....