0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Meni se ne sviđa što su uzeli ime Giulietta. Obzirom da je"razvoj" modela tog Alfinog segmenta išao Giulietta/75/155/156/159, logičnije bi bilo taj naziv "sačuvati" za nasljednika 159-ke. (obzirom da se napušta sistem brojčanog označavanja modela)
ali opet,alfa prije nije imala takav auto u klasi,mozda ARNA no i ona nije ta klasa....a i od samog imena bi odma propala :hehe:
Veći model, nasljednik 159-ke će vjerojatno biti Giulia. Giulietta je ionako deminutiv od Giulie, nešto poput Đurđa i Đurđica
Alfa-Romeo-Nissan- ..nešto.
AlfaRomeoNissanAjme
Po meni bi bilo bolje da su predložili par novih imena i napravili neku "worldwide" anketu, pa da alfisti sami izaberu
Pa sječaš se šta se desilo s mitom.
Kako je ono bilo; Furiosa? :hehe:
da su znali priblizno kako ce izlgedat nebi sigurno pobijedio naziv furiosa.
Mito se triba zvat Alfa Civetta (sova) : : : : :
Koliko se sjećam, kod Mita nisu nudili unaprijed određene prijedloge, nego je svako mogao "dati mašti na volju". Slažem se da Furiosa ne zvuči nimalo maštovito, a ni MilanoTorino nije puno originalnije. Bolje da je ostao Junior.
alfa cicciolina najbolje.
a zamisli da ga posaljes po petarde poznate cicoline a on ti dofura dvonogu cicolinu sve je stvar odgoja u kom smjeru ce malom ic mozak i sta ce napravit
Hm, nije mi baš nešto iznutra :rolll:
Sad jedno pitanjce koje nema vezes giuliettom.Kad je izlazila 159-tka bile su najave da će u nju ići i neki novorazvijeni 3.0 v6 m-jet,ali od toga ništa.Da li netko zna nešto o tome ili sam nasjeo na patku nekog poluinformiranog novinara