Osobno poznajem covjeka koji je kupil vozilo u vrijednosti 3x Alfa159, krenul u HR iz dojclanda s napravljenih 1500 km, i pogodi, raspal mu se nekvi klinac. I, kaj sad? Da za tu "3xskuplju marku" vozila da tvrdim da taj i taj brand ne valja? Ne generalizirat.
Ponavljam, Alfa nije losa, i daleko je ispred konkurencije, a pogotovo kaj se dotikavle WAU-WAU modela u segmentima. Drugas je stvar da nakon tocno xy godina vise nemres dobit dijelove za Alfu, kolko god ti bila draga srcu, ali...
Poznajem ja trojicu koji ne kupuju auto ispod 50 000 EU i priče sa Alfinog foruma igledaju kao da su za malo djecu u usporedbi sa njima.
Npr. kupi BMW Alpinu B5 i za godinu dana je vrati natrag jer je imao konstantnih problema (naravno da nije servisirao kod nas, nego u Njemačkoj).
-BMW M3 prošli, crkla klima nakon godinu dana, naravno usred ljeta 1500 km od kuce-
-cijela serija M3 crkli diferencijali jer su su tvornici sipali krivo ulje
-cijela serija M3 crkli motori jer su su tvornici sipali krivo ulje
-Porshe GT3, star godinu dana zamijenjeni nosaci siceva, amortizeri, kvacilo u garanciji, a lik ga mazi i pazi (otisao na pistu jednom), nije divljao i nije razbio auto
Ovo su sve novi auti, prvi vlasnici
Hocete još?
Blaženi su u neznanju svi koji seru po Alfi i misle da su drugi bolji, naročito oni koji imaju raskrkane alfe od 50-og vlasnika i onda se čude što su non stop po servisima..
Ja osobno znam da sam vlasnik Alfe od prvog dana i da uopce nisam na servisu za razliku od puno drugih vlasnika drugih marki.