0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma zbilja je dobra ova ispred citroena :hehe: :hehe:
nije istina 156 i u boji kupaonske opreme ( puna kada vode) izgleda dobro.
Nece toga biti ispod 100KS.
Znam da će me sad mnogi streljat, ali meni Hyundai i30, a pogotovo KIA Cee'd izgledaju odlično...Ford Focus mi je najljepši u klasi, a i Mazda 3 može proć.
ljubitelj si kištri...ostaje nejasno zašto si tu devijaciju odlučio obznaniti baš na ovoj temi!
Za Cee'd se slazem posebice pro cee'd izgleda ok. I 30 mi nije neka spica. 149 ak je bijela je uzasna ak je ona crvena istinita je nesto bolja al kao sto vec rekoh sljivis auto kad moras birat odredjenu boju d ane izgleda lose.edit:Isus (koji je zaboravio da pise sa zrnkinog kompa i s njezinog profila )
ak nisi znao koristenje tudjeg identiteta ti je bananko ja sam dobre volje pa cu ti oprostit ovaj put...al zrinka nece sigurno...a mozda i jos neki
Pa eto... Malo poviše je postavljeno pitanje koji je auto u klasi privlačniji...To je bio moj odgovor i mišljenje.Meni, nažalost 149 izgleda nikako... Od novijih auta mi malo što izgleda dobro...Preferiram dizajn 70-ih, 80-ih, i početka 90-ih.A tko voli, nek izvoli!
pa bas zato, 149 ima nekog retro stiha bas iz doba koje si naveo, a konkurencija? focus i astra imaju neki new age dizajn koji je fora godinu dvije za razliku od alfe. Ja se za Focucom iz 2001 necu okrenut dok za npr. 147 hocu, u tome je stvar. Nemaju "ne-talijanski" proizvodjaci tradiciju i prepoznatljivost dizajna na koji se mogu oslonit kao alfa, zato moraju izmisljat toplu vodu da bi bili "zanimljivi".O Golfu necu trosit rijeci, taj je isti od dvojke iz 87 il kad vec...