zašto bih itkome spominjao roditleje ako je njhov ukus drugačiji od mog? I ako je njihovo mišljenje drugačije od mojeg.
meni se ne sviđa smjer u kojem ovo ide. Ali mi ne pada ni na kraj pameti netkome reći da je njegovo mišljenje krivo, reći ću da se ne slažem ali na koncu svatko odlučuje sam za sebe. Da svci imamo isto mišljenje to bi bilo dosadno.
Skidam kapu ( mada je ne nosim )

Mislim da će proć još ohoho godina da se pojavi "nešto dostojno" po pitanju dizajna Alfe, a da će bit prigrljeno u vrijeme izlaska, ko legendarna 155-ca, 156-ca, i po meni, naljepša "iz novog doba" 159-ka.
Ovim novim Alfama ( MiTo, Milano ) fali one agresive po kojoj je Alfa i postala to što je.
Zadnji kraj je, na Milanu, koliko toliko OK, recimo da "ne bode negativno u oči".
Da je prednji kraj ko na ovom smanjenom 8C, bila bi to, što se vanjskog dizajna tiče, prava baby Alfa.
(Image removed from quote.)
Još da su frknuli modificiranu unutrašnjost 159-ke u Milano, dodavši i četvrti pokazivač temperature ulja, navigacijski dio ko "u omražene bembare", centralno više, sve skupa u Alfa stilu malko zaokrenuli prema vozaču, e, to bi onda bio pravi bombonček.
Ovak bude to "još jedan mali automobilček u nizu", koji bude s vremenom dobil i "malo modificirani sportskiji izgled", al će i dalje ostat "samo konfekcija".