0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)na prodaju http://alfisti.hr/forum/index.php/topic,39815.msg607390.html#new
Tko je kupio taj auto?? Volio bih mu pokloniti jedan savršeno uredan sic pošto vidim da mu je jedan potrošen
Jesu oriđiđi ali je jedan potrgan s obzirom da je dezen isti mislim da bi mu pasali ko bog...Imam i zadnje na jednom ili dva mjesta malčice popravljani....
ne fali joj ništa , predobra je
Iz ovih pogleda je, odozada i iznutra je poprilično izmučeno napravljeno to sve, tapete zijevaju s vratiju i tak, zato nisam drugo ni stavljao
Izvana izgleda ok,sve osim auspuha,njega se moglo malo drukcije,al dobro..Unutra malo ti tepisi nagrdjuju takav auto,one tipkice po sredisnjoj konzoli mi isto bas ne pasu,ali u globalu meni ok..
Ova je u fazi kompletne obnove; iako je bilo vizualno ok, rastavljena je do zadnje vide....(Image removed from quote.)