0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma bilo mi je skroz zanimljivo.... i nema problema zbog žaruljice....
Kompa mislis kakve felge puknut gore ili......ultrleggera-18-ke.....
evo matko točno zna o čemu se radi baš smo danas i pričali o tome, za taj auto preko 16" niti u ludilu, idu gore tomasonke samo kad skupim love
:hehe: ozbiljno pitam, da li zna netko gdje bi mogao to nabaviti ili ču morati malo razgledavati ostale gtv-jke :hehe:
rađe si ti nabavi čačkalicu da ti drži kazaljku od rezervara da ne padneš u depru kad to vidiš
Mislim da u AC-u to možeš naručit
ako ne nađem ovdje kada češ ići pogledaj, plačam taj čep, klopu i dostavu nema uopće frke
ma to selotejp odlično drži :hehe: odkad sam ju složil se popravila potrošnja, ne vrtim ju preko 4 000 dok se sve to ne slegne a za sad je po gradu (splitu) potrošnja oko 11.5l tj. 200km sa pola rezervara ja sam zadovoljan
eto ti na pa ti vozi čađaru :hehe: ma nije, pije manje jer ju ne vrtim za sad preko 4000 a i zato što ju ne gazim na hladno a i nisam baš previše u strogom centru grada nego od pazdigrada preko sirobuje do ekonomskog faksa to je pored fezba tako da se vozim više manje po bržim cestama, a kad trebam neke kroz grad idem pored rive i preko bačvica tako da se opet ne vučem nego proletim