Nakon toga, kad smo več sve to poskidali, reko idemo i leteće vidjeti, ionako je čas posla.. kad smo ih skinuli, nisu bili baš kao novi ali ništa posebno pretjerano da bi bili potrošeni da je alarmantno za mijenjati ili nešto (v6 tb ionako nema problema sa time kao npr ts) no kad je več sve to dolje i tako nije naravno novo novo, reko idemo i njih nove staviti pa da sam miran i da ne razmišljam uopće na to i da bude sve novo
Stigli leteći

Donji dio komplet rastavljen

Nakon toga je došla na red i promjena letve volana, moja je več počela lagano lupkati i živcirati me, pa je išao i most dolje i stavljena druga letva volana a moja stavljena sastrane, ići če na reparaciju i sastrane čekati u rezervi.. slika toga dijela nemam.. usput promijenjena i desna unutarnja manžeta...
Kada je sve to bilo raskopano, reko idemo vidjeti i alternator i anlaser, godina imaju, kolimetara ne baš toliko puno (150tkm) al kad je več sve dolje idemo napraviti posao kako spada.. potrošni dijelovi ionako, a sad je prilika kad je sve raskopano..
Alternator je provjeren, lager nema nikakvih zvukova, ostalo sve ok, ispuhan malo i uglavljen nazad gore.. a anlaser kada smo rastavili vidjeli da su četkice pri kraju..

Pa su kupljene nove, anlaser komplet očišćen, podmazan, spojeno sve gore i vraćen na mjesto

I kada je sve to napravljeno, sve lijepo složeno, onda sam ju oprao i pustio da uživa i odmara u prirodi na viksi dok sam ja crnčio oko kuće :hehe: :