Nekoliko postova prije ti si ORO prvi ovo spustija na osobnu razinu. Ja san priča o motorima i nastoja san to argumentirat. Volija bi da si i ti nastavija u tom tonu. Normalno da san se šalija kad san reka da je dizel za brodove i traktore jer san tamo stavia smile.
Drago, ja nisam ništa pokušao argumentirat, samo pričam o subjektivnom, mom osjećaju i guštu! Ja ne pričam o motorima već o osjećaju vožnje! Ne vozim turbo benzinca nove generacije, jer
NEMA GA!!! Prilikom kupovine 159-ke nisam ni imao priliku kupit istog, shvaćaš!!! Govorim o tome da ovdi većina ljudi kaže da je dizel sranje, a onda opet da je "opelov" JTS u kur.u!!!!
O tome ti ja govorim!!! I šta sad? Postoji li neka 159-ka twin sparkili turbo benzina ?
Za 3.2 V6 4x4 nemam love (kao "neki" ovdje, pa ga ipak ne voze) i da imam pitanje je bil' ga kupio, jel' mi to treba ili ne

:
Nekoliko postova prije ti si ORO prvi ovo spustija na osobnu razinu. Ja san priča o motorima i nastoja san to argumentirat. Volija bi da si i ti nastavija u tom tonu. Normalno da san se šalija kad san reka da je dizel za brodove i traktore jer san tamo stavia smile.
Ma znam da si se šalija, nisam to shvatija osobno, a i ono za vrijeđanje sam možda malo teške rijeći uzeja.

...ovde samo OT-ičarimo.
Molin moderatore da pobrišu ovaj OT.....
E bome nećeš

kad sam ja reka:
Ustvari ovdi se prića o ovoj ružnoj Giuliji, a ne o lož ulju! :hehe:
onda nisi tija stat